Solbränna

Idag har jag jobbat från tolv till fyra sen gick jag och möte upp Bindia för vi skulle till Solna och kolla på en av hennes tjejkompisars killes match, vars namn ja inte kan. Men iallafal så kollade "vi" på matchen för jag typ halv sov i stället. Men efter matchen så åkte jag och Bindia till T-centralen och gick runt stan och satt oss vid ett mysigt ställe vid vattnet och satt och kollade på när en man fiskade. Enda jag hade på tankarna var mat, mat och juste mat! Har fortfarande inte ätit något sen klockan elva i morse, haha. Men iallafal så gick vi runt i stan och njöt av det jävla sköna vädret. Kan ni förstå 29 plus grader i skuggan?! Jag är verkligen in löööve with this weather! Men nu måste jag sova och hålla tummarna för Natur och Friluftsliv provet går bra, sista provet innan sommarlovet! Goodnight!

3D

Min kväll blev lyckad men dyr. Åkte intill stan och möte upp Hanna och Therese vid Sergel bion. Vi hade bestämmt oss tidigare att vi ska kolla på "My bloody valentine - 3D". Filmen var bra med sin 3D grej, men fan va jag fick ont i huvudet, haha. Sen gick åkte vi hem eller rättare sagt jag lämnade Therese och Hanna vid T-centralen för att ta en promenad till Skanstull. Tänk att det var faktist hela 18 plus grader ute vid halv tolv på natten, sweet! Sen träffade jag på Hanna i Gullmarsplan för hon hade missat sin buss som bara går en gång i halvtimmen vid den här tiden. Så tog vi bussen hem och nu sitter jag här hemma. Men måste sova nu för måste upp tidigt till mitt underbara jobb på McDonald's. Goodnight

35.2+

Jag har precis kommit hem från mitt jobb på McDonald's. Fick sluta tidigare för någon anledning men orkade inte fråga varför så jag bara nickade och sa okej, vem tackar nej för det här vädret?! Men idag har jag inte gjort något speciellt, vaknade vid tio, duschade och sen åkte jag iväg till jobbet. Men när jag slutade så var jag bara tvungen att gå som alltid min runda från T-centralen till Skanstull. Tro mig, det finns inget bättre en att lyssna på musik, dricka kallt vatten ute i värmen o gå! That's life people! Men nu ska jag sova en stund och får väl ta och se vad dagen har att erbjuda senare idag. Take care!

Ugnspannkaka

Kvällen började med att Hanna missade bussen så fick gå till henne medans hon fixade alla hennes tjej saker. Pratade med hennes mamma angående vår Kroatien resa nu i sommar! Sen var Hanna bara tvungen och visa mig hennes muffin hon gjort. Ni som inte vet är Hannas passion att baka och diska, haha. Men vi åkte intill stan och promenerade runt stan och nu sitter jag här för jag måste sova. Somliga har ju arbetstider att passa tyvär! Men här kommer fyra kort från ikväll ... Goodnight!

Hannas berömda muffins30.3+Idag har jag vart med Gabriella och Hanna i stan. Vi har väl inte gjort något speciellt utom att kolla runt i affärer. Sen åkte Gabriella hem så jag och Hanna gick våran promenad från T-centralen till Medborgarplatsen . När vi väl kom fram till Medborgarplatsen så satt vi oss utanför Snaps vid bänkarna och åt våra Twister-glassar som vi köpte. Sen såg man Tony gå förbi och sen satt sig två full-gubbar bredvid oss och började påpeka att jag och Hanna skulle passa som ett par.

Gubben: "Vad söta ni är tillsammans"
Hanna: "ehm, vi är inte tillsammans, folk säger att vi ser ut som syskon så blir lite udda"
Gubben: "Jag skulle kunna vara din dörr-matta!"
Jag: "Haha, vafan?!"
Gubben: "Om jag var dig så skulle jag köpa spik skor"
Hanna: "varför skulle du köpa just spik skor?"
Gubben: "För då kan jag springa efter dig såklart"

Haha, men nu ska jag äta och sen vila. Blir väl att man ska ut ikväll! Take care!


Skola


Nu sitter jag i skolan och väntar på att historian ska börja. Gick in på vädret och märkte att det kommer va varmt hela veckan ut! Men idag slutar jag tolv så blir att jag åker intill stan och glassa i solen. Take care!

Vilse i skogen

Igår kväll bjöd Therese på en jätte god middag och alla hade det jätte trevligt! Senare på kvällen så gick vi till en kille som hade sin 20-års fest. Med korta ord, hade extremt roligt!
 
                   Jag och Johanna ståd o skärde kött                          


Sofia och hennes halvsyster (göteborgaren)


Jag och Nathalie ståd och fånade oss lite


Nathalie på väg till Therese


Nathalie, Johanna och Moa


Therese var ganska stressad, så hon sprang runt halvklädd


Mer bilder kommer inom kort
 

Torkad lök+vatten = Cheesburgar


Kom hem för inte så länge sen i från mitt underbara jobb på McDonald's! Nu är jag trött och måste sova en stund innan jag ska intill stan och träffa Sandra för att fika o promenera. Bilderna från igår kommer senare idag.
Take care people!

Hållbar utveckling och ekonomisk utveckling!?

Godmorgon! Nu har jag vaknat och sitter framför datan och gör mina samhälls uppgifter. Idag ska jag till Therese som kommer att bjuda på en grillad måltid! Men innan det så ska jag övertala en kompis att följa med mig till stan för att fika och kanske ta en promenad runt södermalm. Men nu måster jag studera vidare på mina samhälls uppgifter. 
Take care people!

Is this the end?


Oh, va det finns människor som gör en förbannande så som ledsna! Min kväll blev misslyckad på grund av två människor och ni vet vilka ni är. Men bestämmde mig att göra det bästa av situationen, kokade upp grönt te, gjorde två rostade smörgåsar och ska kolla på mina två favorit filmer: En geishas memoarer och
 Slumdog millionare.
Goodnight people!

Sol o värme


Nu ska jag in till stan med Lisa för att glassa i solen. Får väl se vad kvällen har att erbjuda senare idag.
Take care!

Ångest

Sitter här hemma och har ångest över alla arbeten jag har kvar i skolan. Betygen sätts den tredje juni och det känns som jag inte ens har börjat alls! Det här var bara första ring så kan tänka mig hur andra ring kommer va, dvs. ett rent helvete! Men iallafal så tog jag en paus i från vardagen och startade en blogg. Hoppas att ni kommer att gilla den.
Take care people!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0