Studiebidrag är ett plus

Idag följde jag med Hanna till Tyresö för att hämta sitt ID-kort vid halv ett tiden. Efter vi gjort det tog vi bussen intill stan för promenera och sånt man brukar göra. Sen när vi skulle åka hem så åkte jag till Svartbäcken för att grilla hemma hos min syster. Sen märkte jag att deras rabarber var väldigt stora så ville pröva på att göra en sådan paj och en vanlig äppelpaj som blev extremt goda! Yäy! Sen åkte jag hem och nu sitter jag här och åter igen så orkar jag verkligen inte lägga in bilderna från veckan, haha ... Men alla som går i gymnasiet vi har fått studiebidrag med 1050:- jag ljuger inte för jag har ett sådant papper hemma, haha! Så lilla jag har 3205:- att spendera!! That's feel very good people! Men nu ska jag börja läsa min bok igen sen sova.. Godnatt!












Aalå alå

Nu har jag kommit hem ifrån stan med Hanna och Nathalie. Vi fikade, iallafal Nathalie gjorde det. Men vi satt och snackade och prövade på min Jelly Belly beans. Blev lite häppen när Hanna tyckte om dom! Hanna är den mest kräsna människan jag känner till när dte gäller mat, godis och dricka! Men sen gick vi till McDonald's och åt, Hanna var bara tvungen att få det där sista coca-cola glaset som é rosa! Ni ska bara veta hur mycket hon snackat om just den så kallade ... rosa underbara coca-cola glaset från McDonald's, haha! Men sen åkte vi hem och nu sitter jag här o igen så orkar jag inte ladda upp bilderna, hehe ... Men ska verkligen försöka lägga in dom imorn kväll! Men lovar inget, hihi! Men nu ska jag läsa min bok i sängen och sedan sova. Göödnïght!



Ååh Roffe!

Jag kom hem för inte så länge sen från stan med Johanna. Vi har promenerat och köpt Jelly Belly beans från The English Shop. Dom där godisarna är så jävla underbara! Letat efter dom i Sverige i typ fyra år utan att hitta dom! Haha! Men annars satt vi oss mest vid vattnet i Djurgården och Björnsträdgård i Medborgarplatsen i den svala sommar skuggan! Nááájs var det! Sen såg vi några alkisar vid Björnsträdgård som vanligt, haha ni skulle ha sett dom verkligen! En av dom hade deckat i solen, den andra bråkade med hunden, dom andra blottade sig och hade "sex" utom hus! Där fick vi Rubriken - Ååh Roffe! Efter att en brud/kvinna hoppade i någon snubbes knä, haha! Men ikväll ska jag eventuellt ut med Hanna och Nathalie. Hoppas ni haft det bra i sommar solen, för det har jag! C-ya!


















37+

Nu är det pissvarmt ute i solen med 37 grader, men ska ta bussen nu till Handen Terminalen för sedan ta pendeln med Johanna för lite svalare resa intill stan! Bye bye!

Jühännä tîmê!

Nu ska jag duscha, äta något enkelt sen ta bussen intill stan med Johanna! Vi kommer typ enbart bara glassa i solen, hehe! Min bränna har fan inte lagt ner sig på axlarna! Men ansiktet ouff, haha. Vilken färg jag har fått, o det är en positivft färg! Men nu Ska jag dra och ni får ha det bra vart en ni är! C-ya!


Svettigt

Jag kom hem för inte så länge sen efter vart med Vanessa och Therese i stan. Vi har kollat på bio sen promenerat till Medborgarplatsen. Men innan dess så åkte jag och Vanessa till stan och promenerade "lite" runt stan, vill säga t-centralen till djurgården! Men bilderna från min natt vandring med Sabina och idag lägger jag in senare idag. Nu är jag för trött för det, hehe. Men det är bara att kolla senare idag på min blogg och sen rulla ner lite över dagarna för se nya bilder för olika stunder, haha fan va konstigt det där låter! Bara ett tecken på att jag är utslagen av värmen. Fatta jag svettates tolv på natten av att det var så varmt (23grader). Men som sagt lägger in en massa bilder senare idag för nu ska jag äntligen sova ut och får hoppas att mina brända axlar och ansikte ska bli lite bättre en vad den är nu!
Goodnight fu*ker's!






























Cinema time

Nu drar jag iväg till stan med Therese och Vanessa för att kolla på "Drag me to hell" som börjar 21:30. Men innan ska vi gå runt något annorlunda och äta... C-ya!

Sweizcherbadet

Idag har jag, och ett par kompisar badat i Sweiczerbadet ( eller hur det nu stavas! ). Men iallafal så tog vi bussen strax efter nio och kom hem nyss. Varit extremt skönt väder idag! Vattnet var bara lite kallt, men varmt för att vara hav! Men nu ska jag duscha, äta sen åka intill stan med Johanna, Vanessa och Therese för kolla på bio sen promenad/fika ...
Take Care!

2009-06-27 - 22:25

Jag kom precis hem efter vart med ett par kompisar och rökt vattenpipa o snackat! Fan vad man blev upäten av myggor och knott, haha! Men nu ska jag vila en stund framför tv'n och sedan åka och fika med min syster i stan. C-ya!





värme

Jag kom nyss hem efter vart med Jojjo och Shahad vid poolen. Nu ska jag äta och duscha sen ska man ut igen i förorten, haha! Men vafan det är verkligen varmt ute! 27+ i skuggan och 38+ i solen?! Det här är ett bra exempel på växthusefekten! Men nu ska jag laga något grekiskt har jag bestämt mig, haha. Take Care!

Im walking on sunshine

Nu ska jag ner till Brandbergesbadet (brb-badet) och umgås m några så ni bara vet, haha! Imorn ska jag, Johanna och Angelica till Djurgården vid nio för sola, bada och ha picknik, haha. Men ni får ha det bra,
bye bye!

Äntligen

Kom nyss hem efter att jag och Sabina vandrat runt hela stan sen klockan tio typ!! Haha! Fan va skönt det har varit, inte ens kallt! vart minst 19 plus på alla tempratur mätare, yäy! Men nu ska jag krypa ner i min säng och dra för gardinerna så jag slipper ha den där jobbiga solen som jag har i min nacke nu, haha... Goodnight!


























Va fën!

Nu har jag tråkigt så ska intill stan m Sabina och fota lite, haha! Ska bli den lilla estetaren inom mig nu.  
Ha det bra!

Europeiska Unionen Sverige Pass

Nu ska jag åka och möta upp mamma vid Polisen för att förnya mitt pass inför Turkiet! Fan vad jag kommer se katastrofal ut på det där kortet ... Men ni får ha de så bra till dess!

Michael Jackson is dead man!

Jaha, så the king of pop is dead then. Det hade man inte räknat med, eller?!

Chinese Movie


Nu sitter jag och kollar på "The beautiful country" på SVT2 och som vanligt kollade jag in vädret och det ska bli ännu varmare! Wohoo! Men idag har jag vart med, Hanna, Jojjo, Shahad och Therese i stan och handlat en massa kläder och sånt. Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen ... Have it good!

Löning

Idag är det löning för mig och Hanna iallafal, så vi ska till stan för att handla kläder och sånt inför Turkiet! Nu börjar min förkylning gå ner lite gran, har faktist bara 38,4 i tempen, haha... Men ni får ha det bra ute i solen,  Take Care!








Promenix i det sköna

Näe, nu har jag bestämmt mig ska till stan med Bindia halv tio för promenera lite! Suttit hemma hela dagen med 39graders feber! och har fortfarande det. Så komma dö när jag är ute så måste ta med kameran och kolla hur man ser ut! haha. Nu är det 32+ i solen och det kommer bli skönt att gå ut! Men nu ska jag fortsätta kolla på The Simpsons...Take Care!











*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*

Kill me, pleas?

Jag mår så jävla dålig så jag kan ta Hannas bazooka som hon har i sin garderob och skjuta mig själv! Men får väl lida när alla är ute o badar och njuter av sommarvärmen! Så jag tar en så kallad "blogg paus" haha! Ni får ha det så jävligt trevligt ute i solen, your basterd's! 

- Ps. Du som smittade mig, hoppas du bryter benet! Så du inte heller får njuta av värmen!

Color

Idag vaknade jag vid tio och gick direkt till min syster för att sola fast jag mår verkligen piss dåligt!! Men snacka om vilken färg jag har fått! Men idag är det pissvarmt ute med 25+ i skuggan?! Så jag ska bara vara hemma till det blir svalare ute! Men nu ska jag försöka krya på mig själv...  juste fan! Idag fick jag hem mitt "lönepapper" från McDonald's! 2008:- fick jag för 38timmar30minuters jobb, haha ... Take Care!

Rubrik:


Jag nyser och nyser, min näsa rinner och har inget lukt sinne eller hörsel! Men iallafal ska jag lägga mig nu i sängen för att sova, men liksom varför ska man bli förkyld när det blir sånt här väder, har man tur eller vad?! Så tycker ni ska tycka en gnutta synd om mig faktist! Men vid tio-tiden ska jag hem till min syster för att sola ... Göödnîght!

Some picture's

Slänger in ett par bilder genom dom två veckorna jag inte bloggade för fått ganska många som klagade att dom vill ha bilderna ... Så slänger in några nu!

















Host... peuff!

Idag har jag varit med min mamma och syster o hennes två barn. Vi har promenerat och ätit some asian food i stan. Sen kollade vi på kläder och sånt där man brukar göra. Sen träffade jag Bindia i stan och promenerade och köpte fika o satt oss ner vid Kungsträdgården. Efter det så började vi röra oss hemmåt och nu sitter jag här i min säng och nysser o har ont i halsen som en jävla apa, tror jag börjar bli ganska sjuk tyvärr ... Men igår vaknade jag av att min syster kom in i rummet och sa fixa dig nu, nu! Vi ska till Gröna Lund, så man åkte iväg till Gröna Lund med systers familj och åkte allt möjligt sen träffade jag Hanna och Nathalie för en promenad i stan. Btw, nu börjar sommaren med bara sol och över 25+ hela veckan ut! Men iallafal ska jag krypa ner i sängen och ta hand om min snuva och kolla på "My name is Earl" ... Take Care!














Midsommar

Ska börja med att jag int orkat blogga på ett tag för bara njutit lite av min ledighet osv. haha
Men kommer lägga in några bilder som hänt under veckan imorn kväll. Nu ska jag börja små fixa mig och det börjar med att jag ligger i badet i två timmar, haha! Men ska ta bussen 17:30 till Moas kompis som har någon fest och det tar hela 93minuter att komma dit, fatta att det ligger i Haninge bara?! Men sen blire fest med Moa och rätt många random människor till klockan 05:00 typ, hehe ... Så vi hörs imorn på kvällen.
 Take Care!


Nëëëh! Men du håller ju i en fjärrkont...

Idag vaknade jag vid elva, duschade och åkte intill stan med Sandra för att möta upp Silvana. Vår plan var från början att bara fika, men slutade med bio, promenad, fika, picknik, spårvagnar och en massa kort som jag inte har några ord för! Jag kom hem för bara någon minut sen och är helt slut nu, haha. Men den här dagen har vart den bästa på väldigt länge ska jag säga er fan!! Orkar inte förklara så mycket om den här dagen för jag inte vet vart jag ska börja med! Så slänger in en massa kort från idag, som man säger en bild säger mer en tusen ord! Men nu ska jag ladda upp bilderna till datan och vänta tills klockan blir 05:00 för att ta bussen till Gärdet för möta upp min kära vän Mistu! Idag är det också skolavslutning, så det är massa planer så kommer inte skriva något imorn. Kommer komma hem på onsdag någon gång där, haha snacka om gatubarn ... Take Care!


























Happy Birthday

Efter jag ringt till jobbet så var jag med Johanna och Gigi och firade Gigis tjugoårsdag med rosévin och tårta. Sen blev det en massa snack i balkongen och sen kom Benjamin, men nu har jag kokat upp Jasmine té och ska kolla på min favorit film, En geishas memoarer! Sen ska man sova och ska intill stan vid tolv med Sandra för träffa Silvana och yra runt på stan, tagit ledigt från jobbet för känns som jag inte har något liv, haha. Men nu ska jag börja kolla på filmen så ni får ha det gö bra!

Lägger upp bilderna från veckan imorn!

... ring ... ring

Nyss sms:ade jag min chéf Anna för att säga jag inte kan jobba imorn, men hon är ledig så går inte prata med henne om det. Så prövade ringa resturangen, ingen svara på en minut och innan jag skulle lägga på så säger någon houssein, jag bara hej har ni ewa eller någon annan där som sköter resturangen? Nej, jag Houssein ... sen försökte jag säga hur det ligger till men det gick inte så bra. Så har någon Houssein att skylla på imorn om dom ringer mig. Men tror fan att Houssein, är någon ny personal-chéf, haha. Men aja ska endå sluta där! Men idag blev det hemlagad sushi till middag och nu ska jag iväg till Ica Maxi för att köpa go saker.           Take care!

Europa

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och är helt slut! Förresten ni som har glömt är det EU: val idag, ni som kan rösta, voit now! Men idag blir det en lugn dag hemma framför tv tror ja. Take Care!

Uppsägning

Idag har jag jobbat på McDonald's från tio till fyra med tretiominuters rast bara, fu*k! Men det slutade med att jag sa upp mig. Men är fast i två veckor på grund av uppsägningstiden ... blä! Men iallafal när jaf hade slutat så duschade jag och möte Moa o Nathalie utan för Central stationen för att äta på McDonald's! Lite komiskt. Men vi satt där och snackade och åt våran mat. Sen gick vi vidare till Sergel biografen och kollade på I love you, Man. Den är något att kolla på om man gillar humor! Men nu är jag hemma och måste lägga mig ska jobba fem timmar imorn utan rast, då menar jag i köket är det verkligen non-stop ... Goodnight!

R.I.P



Min katt fick två kattungar idag vid två tiden och nu dog den ena katten ja var typ kär i, den randiga sötisen! Somliga är inte menade för den här världen helt enkelt ...

DVCM


Tänk vad en människa kan göra mot en. Han/hon kan ge en så mycket förhoppningar och säger en massa. Men egentligen gör han/hon tvärt om. Man ska aldrig låta sig binda sig så fast vid någon fast allt verkar så underbart. För när allt verkligen känns så bra och man tänker inget kan förstöra det här, så döljer det sig en hemlighet i det hela. Hoppas bara att du inte gör om det här till någon och du kommer ingen vart med dina lögner. Jag kanske är fast, men inte dum. Hoppas du är glad, du har iallafal lyckats med att göra mig olycklig och lämnat mig med en massa funderingarDu har iallafal lyckats med det du ville ... Jag tror fortfarande att den personen som ja föll för finns kvar efter allt som hänt. Du vet vart jag finns, men vet du själv vart du finns? Står fast här som din vän om du behöver mig. Jag är hellre olycklig med dig, en lycklig utan dig ...


Strawberry's n' Champagne

Idag har jag och några andra serverat för alla studenter i vår skola. Det blev Kycklingfilé, pastasallad och efterrätt. Jag var så nära med att tappa femton tallrikar jag hade i handen med mat på någon snubbe, haha gud va pinsamt det var samt att mina hängslen fastnade i stolen sen! Men iallafal så hållde vi på med det i lite mer en två timmar. Sen åkta jag intill stan för att vandra runt i stan med Sandra och prata om allt möjligt. That's my day i princip. Förresten idag födde min katt två kattungar en vit o en randig. Den randiga är min favorit! Så jävla söt o go, that's my new love in life!  Take care!




Sjung om studenten

Idag har våran klass åkt båt och vart på Drottningholm och kollat lite på slottet o deras "skatter". Sen åkte vi hem med båten igen, jag och Therese sprang snabbt till McDonald's och köpte lite mat, eller hon gjorde det jag köpte pommes, dipp, cheesburgare och paj, det kallar jag inte mat. haha. Men iallafal så tog vi pendeltåget hem sen till skolan för att ordna för treornas studentmiddag på skolan. Vi blåste upp ballonger, dukade, klistra och hade oss. Och alla som hjälpte till fick en biobiljett, thihi. Imorn ska jag till skolan för att servera så många kommer se mig i skjorta och det är väldigt ovanligt. Men nu ska jag sova en stund. C- ya!








Bedtime stories

Nu ska jag lägga mig ner i sängen och kolla på The Girls Of The Playboy Mansion och somna för det. För imorn ska jag upp vid sju för att duscha och sånt trams det är nämligen så att vi ska till Drottningholm imorn med alla samettor och det är bara vår klass som får åka båt dit så det är lite status tycker jag, hehe. Men ska bli roligt att gå runt i regn sedan göra något på slottet som jag glömt bort. Men ska krypa ner nu i sängen och somna in. Goodnight People!

080219 - 090603

Folk snackar, dom får säga vad dom vill. Men det är bara luft i vinden, dom kan vara hårda men du vet bäst vem du är

Vill kunna vara med dig utan att se på det förflutna
Vill kunna vara säker med dig utan att tänka
Vill kunna tänka på dig utan att bli nere
Vill kunna vara ensam utan att fundera
Vill kunna tala med dig utan att bråka
Önskar bara du förstår en dag
Du är mitt allt


Oylum Prestige 25:e Juli

Har bara lust att visa hotellet jag och Hanna ska bo på när vi besöker Turkiet en vecka, wohoo!






Jensen's bøff hus

Idag har jag och Johanna gått runt halva stan (ovanligt att jag just gjorde det). Men vi gick först till massa asian store's och kollade på allt o jag köpte mig en stink bomb (durian=världens godaste frukt)! Men efter vi hade gjort det så började vi bli hungriga så vi gick till en japansk resturang som vi inte var så förtjusta i. Men servitrisen var så på oss så vi kännde oss lite tvungna att äta där, men direkt när hon går så springer vi ut efter dom dukat o tänt ljus för oss, haha. Efter ett tag så märkte vi att vi glömde Johannas paraply i resturangen. Fail asså, haha! Men sen gick vi till Jensen's bøff hus och fick vänta tjugiofem minuter för att få bord. Men när vi väl hade satt oss vid bordet så märkte vi att min frukt började lukta lite väl mycket fast den hade tidningspapper runt sig och en extra påse som var stängd ect. Men iallafal så beställde vi lite väl dyr mat så våran nota blev på 458:- haha men det var värt vart enda öre ska jag säga er! Gud va mätta vi blev och jag är fortfarande det, och det är väldigt ovanligt att jag är mätt efter sextio minuter ska jag säga er! Men efter tre timmar sittandes i en resturang så promenerade vi till Medborgarplatsen där vi skilldes åt och nu sitter jag här i min säng och ska kolla på two and a half men. Take care!








Håltimme

Kom till skolan vid elva-tiden och det visade sig att vi har håltimme i från elva till tre så fyra timmar! That's awsome *not*. Men ska väl sitta här till dess och inte göra något speciellt. Men nu ska jag till matsalen och äta igen, fisk med ris och filsås m-mm! Take care!

Gatubarn i Turkiet

Idag gick jag till skolan vid tolv tiden och var där till två. Sen åkte jag intill stan och fikade med en gammal tjejkompis som jag inte sett på åratal känns det som! Vid fem tiden började jag jobba och skulle egentligen slutat klockan åtta men fick sluta halv sju. Möte upp Johanna och Benjamin i stan för att gå runt i stan och promenera slutligen var jag hemma vid tio tiden. Loggade in på msn och efter tretioåtta minuter så sitter jag på en kall metalllåda utanför Björnsträdgård i Medborgarplatsen och väntar på Tönÿ (Tony). Vi gick runt stan och på söder och snackade om allt från gamla kvinnor på solresor till lite mer djupare saker. Ni som inte vet är Tony en riktig livsnjutare och han slutar aldrig lé ska ni veta och han ska alltid göra allt komiskt, haha. Juste påtala om gamla kvinnor på solresor så har jag och Hanna bokat vår resa till Turkiet nu! Den 25:e juli så smäller det, en vecka i turkiet och vi ska försöka slå Saras och Vanessas resa till Italien! Men iallafal hade det super skönt efter jobbet och nu ska jag sova o lägga väckar klockan på nollsju, nollnoll. Blää! Goodnight

RSS 2.0