Halmstad-ish!

Sitter på sängen o försöker för stå mig på linus dator, haha var ett tag sen med en PC så ^^
Men idag vaknade vi strax innan ett och har bara käkat frukost. Går dagen blev rolig efter vi hade kommit hem till linus, haha. Säger en sak, nyår med hans släkt e efterlängtad, höhö... men aja ska hitta på något nu pöss

Shell I can se the light!

Yes, som ni läste där på rubriken så det enda man kan se är bensin stationen Shell. Men vi åkte förbi Norrköping Centrum för en halvtimme sedan. Bussen är också lite försenad och moí dör av törst! Men bara fyra timmar och trettio minuter kvar. Men nu ska jag leka mer med Johanna, haha

Next stop Halmstad international busstation

Sitter på bussen nu till Halmstad. Just nu befinner vi oss i syrianernas stad som är då Södertälje! Men vi ankommer till Halmstad klockan 21:00 så baa några timmar kvar! höhö, min internet funkar int bara Johannas så blir nog sista inlägget för idag! Btw, köpt sjukt mycket kläder idag på mellandags rean! Helt lovely!

Del 2 av annan dag jul eller vad det nu heter

Kollar på Harry Potter på Tv3 och ska börja packa inför imorn. Efter det blir det att ladda ner/köpa Yoshi Story via min Wii, haha löve that game! Men nu ringa Johanna på iChatt / Skype. Pöss!

Annandag jul eller vad det nu heter

Ska duscha nu och sen åka hem till Johanna där man kommer träffa Vanessa och Therese med! Blir att man kollar på filmer som visas nu på alla kanaler här i Sverige, höhö! Men aja, nu ska jag duscha och åka intill byn Tungelsta. Juste, lägger upp bilderna från igår när jag sitter på bussen till Halmstad med Jonnish (Johanna) men till dess, take care!

God Jul

Har precis duschat klart och känner mig en aning stressad för ska vara hos syster senast klockan tre och kolla på Kalle Anka, men ska fan köra på Anna Anka! Mycket roligare ju... Men sen blir det middag vid fyra. Men aja uppdaterar när jag är hos syster men nu måste jag börja klä på mig och vandra ut i snön som smälter nu! Godjul!

X-mass ... one hour left

som ni ser där uppe på rubriken så är det bara en timme kvar till jul! Julen är för överskattad och har ingen julstämning alls. Man kanske växer ifrån den, eller i alla fall moí. Men idag har jag inte gjort något speciellt förutom att ligga i sängen och i badet. Men vid fem tog jag bussen intill stan och träffade André. Blev en fika och så, var trevligt fanns inget att göra kvällen innan julafton. Men på hemvägen så svängde man förbi Ica Supermarket vid Medborgarplatsen och köpte underbara Vitamindefence - Citrus / Fläder och svenska lantchips med gräddfil m-mm! Men haha, ska paketera in julklapparna nu och kanske få någon viss julkänsla. Men egentligen det man vill ha är dom där jävla klapparna, allt kretsar kring presenter på jul, har jag rätt eller fel? Man firar inte ens Jesus och kristendomen. Men aja, klappar ska paketeras nu...

Goodnight and **** *** *****

Nu ska jag gömma mig i min lilla hörna i sängen och somna in, men ikväll har jag bara legat i badet i 3timmar och kollat på två filmer. Men som sagt im off, ska till min bekväma hörna och hoppas på bättre...

HALMSTAD/SRY

Nyss köpte jag och Johanna bussbiljetter till Halmstad nu på lördag och stannar där en vecka! Johanna e så tagg så hon måste googla om Halmstad nu, haha. Men har hänt en massa olika saker och det är därför jag inte har bloggat, ska bli ändring nu iallafal från och med imorgon så börjar man igen då efter en veckas uppbehåll! Men som sagt Halmstad den 26/12 - 2/1 men bussresan ser man int fram imot, 8timmar dit och 8t tbx, haha !!

...

Trött på det här
Tiden bara ränner förbi och jag hänger inte med
Trött på att prestera med det här
Minnet förblir kvar, både gott & ont
Saknaden är stor nog & hoppas du har det bra
Önskade bara att historien hade slutat bättre
Vill bara bort, bort från det här                                                         .

1902081157



Äntligen fredag!

Två uttråkade människor

En dag kvar till helg!

Igår så var jag ute och fikade med Sebastian. Ja, det var det typ. haha
Men i alla fall så har jag svenska lektion och lyssnar på Hanna & Hakim som visar sin hemsida dom gjort om medeltiden. Mår inte så bra så ska hem efter den här lektionen antar jag. Men just nu sitter Moa och petar på mig!

Å Ä Ö

Ligger i sängen och kollar på Desperate Housewives och njuter, höhö. Men går dagen var rätt okej, men höjdpunkten var på kvällen då man kollade på stand up och sedan tog en promenad, det var så mysigt. Men i alla fal så har jag inte gjort så mycket idag förutom vart i skolan med världens håltimme som slutade med att jag orkade inte vara kvar i skolan för hade huvudvärk & lite andra saker hade hänt. Men sen orkade jag inte vara kvar hemma så åkte intill stan och träffade André. Kebabspett och cesar sallad från ICA är något jag avgudar verkligen, haha
-
Men imorgon har man bara en lektion á 40min med mattematik. Imorgon åker också Gabriella aka. skabb-gabb till Chile i en månad och detta ogillar vi! Men nu ska jag fortsätta kolla klart den blir det Christine! Do-svidanja!

Måndag, början av en ny vecka

Sitter nu i skolan och lyssnar på en debatt på engelskan. Men igår var jag med André och gick runt stan. Vi fikade, åt och kollade på bio. Blev Hurt locker, tror jg det var. Men den var verkligen inte bra enligt mig, eller jo det var den. Men två timmar och trettiominuter, lite väl mycket för den filmen! Men hade en rolig dag igår, men vid två så ska jag träffa Mistu på stan och gå omkring o sånt. Vid åtta så ska klassen gå på stand up vid skanstull och det blir säkert roligt. Men lägger in bilder och sånt senare när jag kommit hem ikväll. Hoppas ni också har en bra dag!

Something is not right

 

Ligger i sängen och gör inget spc. ska strax intill stan för fika. Men påtala om inget alls så sa ansiktsburken att jag och Hanna Lidman skulle på dejt för, haha. Men aja, har inget vettigt att säga förutom att jag ska ut idag...

Godmorgon

Vaknade vid halv elva idag och nu ligger jag i sängen och väntar tills folk vaknar! Men igår så var jag på sacomässan som innebär att man kolla på olika utbildningar efter gymnasiet. Kom framtill en sak, fan vad det kommer bli dyrt för mig vill göra en massa saker, höhö! Men efter det så åkte jag hem till André och kollade på film sen blev det ut på stan o det blev thai food! Men orkar inte skriva mer men hade en bra dag igår :)

Julmust, badkar & film

Idag har jag bara legat hemma i sängen och gjort exakt inget! Men sen bestämde jag mig att bada och kolla på film. Blev Vi hade i alla fall tur med vädret. Ibland förstår jag inte på min egen humor, höhö! Men i alla fall så har den här dagen vart otroligt avstressande! Något man bör göra någon gång i veckan, stänga ut sig från samhället och bara ha en egen dag för sig själv och bara njuta! Men nu ska jag värma glögg och krypa ner i sängen, i morgon blir det sacomässan i Älvsjö. Men ni får ha det bra till dess så skriver jag mer i morgon!

-

Thåström - Kärlek är för dom
°
Thåström - fanfanfan

Julklappar

Idag har man vart i stan med Sara och Nathalie. Vi har druckit glögg, fikat, vart på julmarknader och shoppat. Nu har man iallafal handlat tre julklappar till familjen så nu fattas det bara fyra till, höhö måste köpa billigare nästa gång efter detta kvittot, men iallafal så får ni ha det bra för nu stänger jag in mig i min säng med sthlm arlanda!

-

Sitter i skolan och väntar på Nathalie och Sara, dom håller på att sjunga för tjäna in pengar under jul med några andra ifrån klassen. Men vi ska intill stan och handla julklappar, gå på julmarknader och dricka glögg är bestämt! Men måste säga en sak, fan vad mycket julsaker vi har i vår hemvist nu! En julgran, med massa pynt, ljusstakar, julstjärnor... 

Små saker blir dyrt

Nu har jag ätit mat här hemma. Men Idag har jag vart med Linus och gått omkring på stan i nio-tio timmar haha! Men vi har gjort allt möjligt så orkar int gå in på detaljer. Träffade även på Sebastian och sen möte vi upp Hiwar o han sjöng karaoke på central-stationen med någon arbetare, haha! Men iallafal har jag haft en jätte bra dag men helt död nu, hörs mer imorn!

Så trött

Vaknade för exakt tio minuter sen. Men idag blir det att man umgås med Linus hela dagen. Ska bara duscha, äta något och åka in med bussen. Men hoppas ni får en bra dag. Godnatt! (sover fortfarande)
Btw, för er som undrar så har jag inställd skola :]

RSS 2.0