Cookïe?

Inatt sålde jag min själ till djävulen för en kaka! Den kakan var så gudomlig god så ord ej kan beskriva. Sen gick jag och la mig... Men vaknade med att jag nyser blod, har huvudverk och ont i kroppen. Skulle nog ha läst det filstilta på avtalet mellan mig, kakan och djävulen! Men nu ska jag kontakta min bästis igen och kolla vad jag har mer att sälja för en sådan kaka, ciao!

Syster

Sen onsdag så har jag enbart vart hemma hos min syster och fortfarande är. Helt enkelt bara tagit det lungt och tänkt på vad man ska ta sig till... Så mycket i skolan nu, såsom i privatlivet. Orkar man ta båda sakerna samtidigt? Det gör man väl, men kommer komma med dåliga resultat dessvärre. Ibland önskar jag bara att skolan försvann, iallafal alla läxor och prov! Men iallafal så ska jag baka en sockerkaka nu för jag kan endå inte sova. Ni som läser detta nu, så måste jag säga vad fan gör ni vakna?! Gå och lägg er människor...

...

Två människor kan åstakomma så mycket tillsammans. såsom gott och ont. En del saker gör dom oförstörbara och andra att dom glider isär med en börda att bära med sig livet ut. Den bördan kommer att vara smärtsam men ändå en bra erfarenhet att bära med sig ut i livet som är som är en lek. Ibland vill man bara ta bort allt som har hänt och gräva ner sig och aldrig komma ut i verkligheten. Men då gräver man ner sig själv med bördan som kommer växa inom bords och en ilska väcks fram i en som man aldrig sett den förr... Tänk inte på det förflutna och tänk inte på framtiden, lev bara i nuet och ta allt som det kommer till hands. Ingen är perfekt och ingen kan säga till dig vad du är eller inte, bara du själv som vet sanningen bakom din historia...

City

Nu ska jag duscha snabbt och sedan ta bussen intill stan för träffa Bindia och Sandra. Have it good!

Ingen Rubrik

(funkar inte lägga upp bilder för mig just nu)
Ligger här hemma på min säng och ska börja kolla på tv. Väntar på att Vanessa ska höra av sig när hon är klar med klippningen sen bär det av till stan... Bajs dag på er!

25dagar

Idag har man bara ruttnat hemma och undrat vad folk gör nu för tiden och vad man själv ska göra med sitt eget...

Hemma°

Jag kom hem för en stund sen och har precis duschat klart. Igår vare en någon annorlunda dag, Nathalie och Moa hade maskerad typ och sen gick vi till någon fest. Ja, var väl nykter undertiden alla andra var borta om man säger så, haha... Men vi kom hem vid fyra på morgonen exakt. Men lägger upp några bilder från igår lite senare ikväll

Höstlov

Igår så hafe vi FN dag i skolan de var intressant o vår skola e också en FN skola btw.. Men iallafal så hade vi det sen åkte jag intill stan för att träffa Sandra och Silvana. Blev att vi kollade omkring i affärer och fikade. Men idag så ska jag åka intill stan vid tolv drygt med Johanna och leta efter en present till Nathalie o Moa. Sen ska vi hem till Nathalie o ha middag med dom och deras vänner. Eftere blir det fest o btw så äre maskera typ, haha.. Men ni får ha det så bra!

A black man

Idag har det vart en ganska lugn dag. Haft skola sen åkte jag och Johanna intill stan och kollade omkring och fikade. Vi köpte samt kräm ifrån Br-Leksaker inför Halloween, som vanligt var jag bara tvungen o pröva på sakerna innan o detta e resultatet!

3weeks

en ofixad & orakad Jonathan

Idag har jag bara varit hemma, orkade int vandra i skogen idag! Men pluggat har jag gjort, men nu e jag rastlös och ska intill stan och göra något som jag inte vet själv en, haha. Bye!

Föreläsning

Nu har jag precis haft tre timmars föreläsning om våldsbrott. Lärde mig exakt inget, visst redan allt dom tog upp! Så nu har man också tre timmars håltimme.. surt säger jag bara! Men nu ska jag göra något vettigt och jobba med NK (naturkunskap). Btw, fan va alla e inne i sina mac-datorer i vår hemvist!

Slutkörd!

Kom nyligen hem ifrån stan och är helt slut! Men efter vår klass hade vart på Medelhavsmuseét så gick jag och Angelica runt i stan. Vi hittade en helium-ballong så vi gjorde några videor med extremt ljusa röster, haha! Sen blev det fika på södermalm och ja, vi snackade om allt möjligt sen blev det gallerian. Vart en super skön dag, men den har verkligen tagit slut på mig. Men nu ska jag duscha!

School

Måste säga, snackade med moa i nästan fem timmar igår i telefon! Somnade vid tre-tiden, haha. Men just nu har jag ätit lunch i skolan och nu sitter jag här med Nathalie, Sara och Moa i hemvisten och dom är helt wow över en sida, haha.. Men strax ska vi till medelhavsmuséet med klassen. Som vanligt har vi alltid utflykter om man kallar det så. Men nu slänger jag in tre bilder som jag och Nathalie tog nyss :)

Vilken helg!

Den här helgen, ja ni vart ska man börja?! Men i fredags så åkte jag till min syster i Svartbäcken och vi åkte intill stan och köpte kläder. Sen blev vi upphämtade av hennes kille o då blev det thai-mat på vägen hem o sedan film! Igår så var jag också busy... fika klockan 13:30 med Sandra och William och Sickla sen efter det så träffade man Vanessa i stan för fika och promenad sen blev det bio så kom hem halv tre på natten! Idag vare att man gick omkring på stan med Johanna och funderade på vad man ska köpa till två människor och så kollade vi på olika saker. Juste fan, jag köpte fyra LP-skivor som e ascoola! Dom kostade endast 5:-/st så jag blev nöjd .. men där har ni min helg kortfattat. Nu ska jag bada, PÖÖSS! x)

15 Oktober

Idag har jag haft skola tills klockan fyra, så efter jag och Therese slutat våran spanska så åkte vi intill stan. Vi gick runt lite i affärer och sen gick vi till Coffé house by goerge och åt middag, eller Therese gjorde det jag tog en smörgås, hehe. Men sen gick vi till my beloveded asian market's a.k.a thaitown! Men hittade inget jag var sugen på typ så vi gick till t-banan där vi skilldes åt och som vanligt tog jag en promenad...

Spanish

Har snusk spanska och snart ska jag intill stan med Therese o äta och ev. köpa något hem :)

Sunshine

Jag kom hem för en stund sen ifrån stan. Idag har man inte gjort något speciellt förutom vart hos Alex och Sandras nya lägenhet vid odenplan. Den var riktigt fin! Men vi fikade bara och snackade lite o juste deras granne som är typ 80+ är sjukt gullig! Hon kommer varje onsdag med nybakade bullar till dom, haha... Men sen tog jag bara en promenad och sen mötte jag på Cissi vid Gullmarsplan så vi tog bussen tillsammans hem.. och voíla, nu sitter jag här på min säng och tare lungt.

why?!

Fick IG på matte-provet medans Nathalie fick VG... avundsjuka på topp här!


Snö?!

Det snöar ute som fan!!

Comviq surf

Nu är det nämligen så att jag har köpt Comviq surf! Sitter nu i skrapan med Johanna och den funkar super bra! ^^

Cosmonova

Idag har min klass vart på Cosmonova och kollat på "flodäventyr i Grand canion" den var helt ok.. sen vare lunch på subway med Nathalie, Sara och Moa och nu sitter jag hemma och tare lungt... have it good!

No comments!

Hittade denna bild på mig och moa på nathalies blogg, ugly pic. =P

Rubrik

Sitter hemma hos min syster nu och gör inget alls.. eller jag dricker té med henne, haha. Men ridningen var gick bra förutom att min dumma häst inte lydde mig så värst bra :P Men idag blir det inte så mycket mer en att bara ta det lungt igen, have it good!

Islandshästar

Som ni ser på rubriken ska jag och klassen risa islandshästar nu! Hej, jag kommer ha ont i dom nedre regionerna.. Men efter det så ska jag, Moa och Nathalie intill stan! Ni får ha det bra, bye!

Sinnesro

Idag har jag exakt gjort inget alls... Legat i badet i minst tre timmar och kollat på två filmer med en massa ljus. Man köpte dessutom en badbomb ifrån lush med en massa grejs i så nu mår man mycket bättre igen! Nu har man också ätit och är ensam hemma som vanligt... Men nu ska jag göra inget, bye!

Saturday night

Ska nu bara äta mat och sedan intill stan med bindia för att ta någon drink eller två! Det är nämligen såhär att jag har hittat ett litet guldfynd inne i stan där öl/vin/drinkar är billiga. Så nu ska jag och Bindia göra stockholm osäkert... haha Bye!

Godnatt världen

Idag har jag använt mina fötter kan man lungt säga. Orientering och vid sex tiden så gick jag nästan power-walk med Andréas. Somliga har ju extremt långa ben! Men man gick runt riddarfjärden eller vad de nu heter. Sen kom man hem och tog det lungt och sedan ringde Marcello och sen blev det iChatt med Nathalie, och nu när hon lagt på ska jag lägga mig o där har du hela min dag i princip, godnatt! =)

Oh fu*k!

Kom hem för en liten stund sen ifrån orienteringen och är lite slö nu efter gått/sprungit över hela skogen! Exakt två timmar tog det att hitta elva kontroller... Men nu äre så att jag var så dum så jag tog på mig gröna chinos, stickad tröja och Converse och det var ett dumt misstag! På slutet av allt ca. tio minuter innan man kom till baks till startlinjen så trappar jag i en stor lerhög som bara ville åt mina skor så dom blev bruna o leriga! Great och mina chinos så förstår ni också vad som hände med dom och min tröja så fastnade alla små insekter, kvistar o blad... men wtf man lär sig av sina misstag.. Men nu ska jag äta något och sedan kolla på tv, Bye!

Orientering

Nu ska jag iväg ner till svartbäcken och ha orientering... That's sucks! Men vi får sluta vid tolv- tiden bara för det idag. Vi skulle ha slutat vid fyra... Men iallafal så ska jag ut till skogen nu. Bye!

Klockrent!

Nu sitter jag med Johanna Ekholm Karlsson Rantanen vid Björnsträdgård. Vi har nu köpt biljetter till Stockholmsfashionmarket. På fredag så smäller det av alltså! (; Men strax ska vi äta indisk mat och njuta av tillvaron här på Södermalm. Nu slänger jag in denna bild bara för vi e online utomhus... Ciao!

English lesson

Vi hade det lite tråkigt på engelska lektionen :P

I will sing in the rain

Nu ska jag intill stan och träffa Daniella för den sista gången i år. Det är nämligen att hon ska hem till brasilen igen o plugga... Men det blåser som fan ute o regnar så det blir kappa, halsduk, vantar o paraply! Ciao!

?!

Ligger i min säng och pluggar äckel turism, gjort det ett bra tag nu! Men under helgen har jag inte gjort så mycket som jag brukar. Chillkrök mitt ute i skärgården hos Moa. Fika, promenader och nya vantar ute i regnet igår med Vanessa och idag plugg... Men nu ska jag ta en dusch och sedan gå ner till Ica för att köpa K-bullar för det är ju kanelbulledagen x] Ciao!

Chillkrök at Moa's place!


RSS 2.0