Miljoner på flykt

Alla har nog hört eller sett bilder från det dom hände igår natt i Chile. 03:34 lokal tid så varade det en jordbävning i ca nittiosekunder som kom upp till 8.8 på Richterskalan. Alltså 800 gånger starkare en den som var i Haiti nu i Januari. Hittils har en tsunami varning skett i hela stilla havs området som gav mildra tsunamin vid olika delar av världen, samt över hundra efterskalv som nått upp till 6.6 på Richterskalan. 733 har hittats döda och över två miljoner människor är utan bostäder och siffran kommer stiga rastisk efter man fått igång telefon nätet, börjat rensa husen och tillgång till de avstängda  delarna av landet. Så det är bara hoppas på det bästa...

Most emos kiss other guys. Cause emo chicks are fat

Danke schön André for the cookies!
Rubriken fick jag från en parodi av en lady gaga låt, hihi! Men idag har jag bara tagit det lungt hemma hos syster för jag sov över där i natt och kollade på CNN hela natten typ efter det som hänt i Chile. Men annars har det väl inte hänt så mycket förutom att min syster och hennes kille firar tio år idag så grattis till dom liksom! :) Men sen åkte jag till stan efter vart på Maxi med dom och köpt på mig en massa hälso saker för ca tvåhundrafemtio kronor! Måste bli frisk i natt för detta är min sista sova ut natt under lovet! Men iallafal så åkte jag intill stan för hämta min rakapparat och nycklar från André som han lämnade på ett hotell han kompis bor på? Men iallafal så vare en överraskning där inne i påsen m Chinese cookies som han köpte när han var i HK! ^^ Där har ni det jag gjort för nu ska jag göra dagens sista uppgift hoppa ner i badet med allt jag köpt och fått o äntligen kolla på Avatar för första gången!! :)

Tycka synd om någon!

Tyck synd om mig! Jag är är sjuk, eller rättare sagt förkyld! Snorar och har ont i halsen! Kan inte heller vila ut för helgen är fullproppad med aktiviteter så jag är upptagen till max! På måndag ska man packa med Johanna sen åker vi! Men nu ska vi ta en sak i taget och bumsa ner i sängs nu!

Oh bibi come and fuck me!

Bara för jag gillar dig så mycket Therese! :)

Raw!

Kom nyss hem ifrån gymmet! Jag känner mig fortfarande så liten! Någon som har har doppningsgrejs? Näe, men seriöst hatar verkligen känna mig liten! :) Men idag har jag inte gjort något speciellt förutom att checka in mig och Johanna på nätet så nu har vi våra flygbiljetter till Berlin!!! Men igår så var jag med André och åt sushi and is whas good! Länge sen man åt det! =) Men nu ska jag plugga till geografiprovet som är imorgon!

Vertikalpelare

klockan 03:10 Haninge
Ja ni, jag var också sent uppe igår och pluggade. Så såg jag också det här och trodde de var lite lampar bara. Men det var något annat... Fenomenet med vertikalpelare är relativt ovanligt och inträffar när tre olika faktorer sammanfaller. Det ska vara ordentligt kallt, vindstilla och det ska finnas iskristaller i luften.
Så jag har sett ett så kallat fenomen, höhö! Men nu ska jag äta frülle, bye!

We bom bom long time!

Min humor ibland, haha den är verkligen något speciellt!

?!

Vaknade vid nio och kom fram till hur mycket jag hatar söndagar! Finns aldrig något på tv eller någon som vill ut när det är super fint väder?! Men aa, som ni kanske visste så var jag och firade Hanna Löfs 18-årsdag som var rolig tills de ja, hände lite saker. Annars var det lyckat! Men med andra ord så är jag trött somnade vid fem så fyra timmars sömn, det gillar vi! :P Men nu ska jag duscha och äta något bye!

Moa toa!

Nu ska jag börja fixa mig för möta upp Moa vid handen vid halv sex. Vi ska senare vidare till Lövet som fyller 18 på söndag så alltså ska på fest rättare sagt ikväll! Men nu ska jag försöka tagga till efter att Daniella slutat kasta mini marshmallowes på mig!  :)

Brandbergsskolan

Sånt här är som gör att jag saknar min gamla skola och lärarna! :D
Julshowerna är nog något man bara älskar i den där skolan!

If I only could make a deal with god



19-02-08  -  19-02-10

-

Sitter i vardagsrummet och äter nudlar medans jag glor på simpsons. Men efter ätit klart blir det att begöra sig av till gymmet! :)

Je reste à la chanson française!

Denna vecka har vart skum, nämligen så att jag har blivit besatt av Françoise Hardy som var berömd på sextio-talet dom senaste dagarna! Jag är faktist speciell så det är okej =) Men nu ska jag ha mig i köket och göra mina berömda nudlar! Visar bild på dom snart :)

Françoise Hardy - Je veux qu'il revienne
Françoise Hardy - Mon amie la rose

Glädje på topp!

Förutom att Nathalie landade strax innan två i natt i Thailand! Men haha har just upptäckt lite fula bilder en person lägger upp! Glädjen är på topp på grund av detta, thx! :D Vill bara säga förlåt för den dåliga uppdateringen! Men kan säga att jag ska begära mig till gymmet efter en extremt lång paus på ca en måndag! (a)

Nu drar jag!

Nu åker jag till stan och har en myskväll! C-ya!
Hade tråkigt, höhö!

Ingen Rubrik

Har legat i sängen extremt länge så har typ sår på rumpan känns det som! Men ligger fortfarande här och kollar på Family Guy och ska hoppa in i duschen nu och sen åka intill stan för en kväll på stan som kommer innehålla mat, bio, fika, 18+ ... Men ni får ha det bra för er som har det för jag har en liten räddare i nöden! :)

Anne (oh nej)

Ligger i sängen o snackar i telefon med en störd skåning! Vi är så trötta så vi skrattar o larvar oss för inget! Jag är ensam hemma och det suger för ingen säger till mig att vara tyst! Haha! Men ja ni guys, blir att man är vaken idag och däckar tidigt ikväll! =)

Seriöst

Först skönhetstävlingar för småbarn och nu detta, buffé för pedon men ungarna har iallafal en vis dansförmåga!

Alla hjärtans dag

Är väl som vilken annan dag på året? Allt handlar om att köpa saker och ge bort till den man älskar? Kommer ihåg när jag och Hanna Lidman handlade alla hjärtansdag saker på Lagerhaus och andra ställen inne på stan. Det kändes roligt att ge bort något till den man tycker om men till vilken nytta? Slutar med att man slänger bort det man får eller glömmer bort. Men ja, happy valentine's day till dom som har någon att vara med! Wihoo själv ska man ligga kvar i sängen och kolla på en massa filmer o tycka synd om mig själv faktist för jag är ensam! Men om någon vill komma och ha en ensamhets dag så är ni hjärtligt välkomna, höhö! :)

Söndag och det leder till något nytt!

Ja, de gör det för en desperat människa och många andra som måste vara medlem på något för få "tillbaks sitt liv". Men liksom vem bryr sig längre om vad människor gör med deras liv, folk väljer att supa ihjäl sig andra hitta på olika personligheter för passa in. Det är deras liv som dom väljer, men man bör tänka efter vad som kan ge i slutet av allt. Kan vara bra såsom dåligt, men livet är ett spel och det är att spela det bra för annars slutar det illa. Men men vet inte varför jag skriver detta? Men a fick ut mitt lilla budskap till mina ynka 25 läsare, haha but I like u guys for that! Men nu ska jag göra lökringar o kolla avatar om ja int somnar igen? :]

Idioter!

Vilken idiot som kan göra så här mot en hund eller någon allmänt! Vad tänker man med på riktigt?!
Någon latvisk idiot bestämmer sig för att slänga ner grannens hund nerför en bro för den jagar hans morsas hönor, den dog efter ungefär en vecka i vård
- Klicka här om ni inte kan se videon

Aj!

Idag har jag vart i skolan sen åkt med Johanna och arbetat. Sen bar det av till stan för att träffa Mistu och Emmanuele aka. Mimmi :) Det var ytterst trevligt tyckte jag! Men sen blev det gymmet och, haha! Måste bara säga detta det var en man som runkade i bastun och kunde inte låta bli att skratta för mig själv! Inte något som händer varje tisdags kväll people! :P Men ska fortsätta att kolla på någon thaifilm med mamma och äta frukt o dricka te, hihi ^^

Mat rester och krossat glas och sol!

Vaknade för dryga fem minuter sen och märkte att det är bara tv-shop på tv o sol ute! Men idag ska jag åka till skolan vid halv elva och ha min timmes matte sen åka med Johanna och jobba! Annars idag så ska jag bara åka intill stan och umgås med två prickar sen vidare till gymmet och sist plugga! Men nu duschen, pöss! =)

Ling ling!

angelica springer omkring här och tar kort på mig från olika vinklar! Vi har nämligen fyra fotouppgifter. Känner mig utsatt! =)

Peuff!

Har just läst klart geografi sidorna som vi kommer ha prov på i morgon! Ja, kan säga redan nu att det kommer inte gå bra! Så tråkigt värre att läsa om boskap och i & u-länder... Men men, det är jag det. Igår så var jag hemma hos Johanna som fyllde arton år, grattis igen jonish! Men det var trevligt bakade en tårta, lagade mat och hade de roligt med en massa folk. Men jag, lisa, fanny, jonna, lina och signe sov över som slutade med en massa små prat på natten! Men hade det roligt igår, thx! Idag har jag bara vart i skolan sen åkt in snabbt till stan och köpte nudlar! Inga nudlar hemma = ingen snabb-mat när Jonathan kommer hem ifrån skolan eller stan! Noo! Men nu ska jag duscha sen läsa en svenska bok, tror de var Wallander, euw! :)

Grattis Johanna!

Idag fyller Johanna Ekholm 18 år! Woop woop! Nu slipper vi ner räkningen på facebook :P

Fredagmys

Har just kommit hem efter en runda på stan med Bindia. Har handlat en ny piercing, tre nya byxor och två presenter till en viss person som spenderar sina pengar på onödiga saker! Men Den här dagen har vart orolig för mitt kort, haha inte direkt så här dyrt jag tänkte mig det skulle bli. Men får tänka på att pengar är papper, papper med lite färg på :P Men nu ska jag äta nudlar sen film. Btw, det är plus grader så det är slask ute o det är svaret på vår enligt mig! :D WoOho, men hej!

Äntligen!

Har försökt komma in på blogg.se i tusen år! Men iallafal så kom jag hem vid halv åtta och bara slöat hade det bra idag, och orkar int skriva något idag, inget humör efter fitt blogg.se! Alltid strul... Men hoppas ni har det bra ikväll! =)

Det gör ont, det gör ont när...

Jag har sovit så lite för mina ögon! Men iallafa så är jag vaken nu och ska äta frukost sen duscha! Men idag så ska man åka skidor med Nathalie, Moa toa och Sara! Ska bli rûligt! :) Glömde bort att skriva igår om det här! Igår när jag var hemma hos Johanna så ringde Tv3 mig och grattade mig för jag hade vunnit någon tävling jag inte har minne av? Men iallafal är det något nytt program som jag får ta med mig tio personer till för en inspelning klockan 18.00 nu på torsdag, alltså om en vecka! Den kommer att vara i tre timmar så om ni vill komma så lämna en kommentar måste veta det innan lördag! :)


Hej och Grattis!

Du har alltså vunnit upp till 10 biljetter till inspelningarna av nya ”Stjärnkockarna”, ett matprogram med kändisar som tävlar i lag tillsammans med en vän eller familjemedlem i just matlagning. De bedöms sen av en jury bestående av professionella personer inom kockbranschen.

Vi spelar in i Frihamnen här i Stockholm och inspelning tar ungefär 3 timmar från det att den börjar.

Jag behöver veta namnen på dem du tar med dig samt vilket datum ni vill komma.

Datumen som finns är .... Alltså jag tog Torsdag 11 Februari klockan 18:00


Som sagt skriv om ni vill komma!

·


S


Ich bin ein berliner!

Jag och Johanna ska till Berlin den andra mars till sjätte, alltså fem dagar! Betalat och klart, ÿber kalyber ska det bli, woOho! :D Men nu ska jag sova ska upp imorgon vid fem på morgonen, höhö! Godnatt :)

Godmorgon gråa moln!

Glömde bort att säga igår gjorde jag min goda gärning för dagen! En tjej som sprang till bussen tappade sin iPod på vägen så jag tog upp den och halv sprang efter henne, haha. Ni skulle sett va panik slagen hon var när jag ba stannade henne o bara du tappade din iPod! Men iallafal var det gårdagen fina gärning, undra va det blir idag? Men just nu ligger jag i sängen och är super trött och bussen går om trettiomin, och jag ligger ba i boxer?! Men blir att man har en timmes matte idag, fail på onsdagarna framöver! Men ska göra er rätt avundsjuka senare ikväll när jag är med Johanna! Mer en så säger jag inte :)

Rea på fin fina plagg!

Så lyder Weekdays slogan för deras rea, kan verkligen hålla med! Köpte ett par jeans för hundra och två chinos för femtio kronor! Lägger upp bilder på dom för nu ska jag äta min underbara McFeast & Co. med plusmeny och en extra stor pommes med två garlic. Alltså lilla jag är huuuuuuuungrig som attan! :D        Smell your rice later!

Tillägnat till Johanna Ekholm!

Hur tänkte dom nu? Haha!

00:15

I miss mr. Oink Oink!

Kevin 5

Stannade hemma från skolan idag eftersom jag inte mår så bra. Men känns mycket bättre idag. Men idag fyller min systers son Kevin fem så blir att åka intill stan nu och kolla efter en present och lämna tillbaks lite saker. Sen blir det hem till syrran... Take care!

RSS 2.0