The Enkvist Olivares Lidman Todorowska is going to the airport


Imorn klockan 11:57 tar jag bussen från mig till T-centralen ó sedan Arlanda Express och voíla vi är vid Arlanda!

Next stop Stockholm International Airport



Om exakt 25timmar och 40minuter så åker planet till Dalaman!
Har nu packat och fixat och trixat med lite saker.
Det enda som fattas är att ringa Hanna Lidman och möta upp henne imorn och åka iväg!

47t50min

Så länge äre kvar innan planet åker, haha! Men nu ska jag hem till Sandra och kolla på film o sånt. Men innan det ska vi till Ica för köpa lite ... Das(t) vedanja!


Get these left handed lovers out of your way. They look hopeful but you, you should not stay

Som vanligt så är jag vaken igen vid fyra på morgonen, great! Har någ problem med sömn, sover i snitt fem till sex timmar per dag, not good! Men, nu ska jag kolla på Brainiac igen, tråkigt äre som fan! Men finns inget annat på tv ...


On Türk Lirasi

Idag har jag vart med några kompisar. Vi har fixat en bokhylla, växlat mina pengar till turkisk lira, donken ect... ja, jag har gjort ganska mycket idag faktist, haha. Men imorn ska jag faktist börja små packa, uu! Sen ska jag åka och hälsa på mamma. Men nu ska jag läsa min bok, Goodnight!


Snuvig?!

Jag är snuvig som fan! Why me?! Åker liksom om tre dagar typ! Men idag har jag gjort mykki, som Mistu brukar säga, ahah! Men var med Silvana, Sandra, Shahad, Hanna o Laura i stan... träffade på the asian n ''the emo guy'' (Angelica o Albin). Dom hade sin åtta månaders dag idag! congratz! Men vill bara erkänna nu en sak ... jag är hemsk dålig på lägga in bilder från dagarna! Im sorry guyz. Men nu ska jag ner i sängs o kolla på skrubs ( Scrubs ). Imorn ska jag hälsa på mamma på sjukhuset sen packa har jag bestämmt mig! Bye!

Sommarens första myggbet! Damn...

Har typ fått minst sju styckna myggbet för första gången det här året! Foten, nacken, kinden, huvudet, fingrarna ja you name it! Men iallafal så gick jag ut vid halv åtta för att vara ute med Sandra o Silvana. Vi gick ner till Ica Maxi och åt på McDonald's sen bestämmde vi oss för att ha en chillkväll så vi köpte lite saker och fixade det hemma hos mig sen gick vi till något ställe som jag aldrig sett förr, men extremt fint vare o mysigt!! Sen började de dugga lite så vi gick vidare och satt oss vid stora björnens vid den maffiga gungan utanför Sandra... juste! Den där ruchkanan utanför Ica Maxi, den är fan creepie! Helt svart när man åker, haha ni som inte prövat den ni bara måste! Då menar jag ett måste! Haha ... Men imorn ska jag och Silvana ta bussen halv två o möta upp Sandra i stan för lämna lite saker vid båten och sen shüppa lite ... Men nu ska jag spruta perfym på mina myggbet, Ciao!

Honey im home!

Nu har jag kommit hem efter har varit borta sen klockan fyra, shit assåw! Åkte intill stan med Hanna för leta kläder. Men som vanligt blev det inte som planerat. Hamnade i en asiataffär och funderar och plockar på mig frukter sen ångrar jag mig för de är så dyrt med exotics fruits! Sen åkte vi till Kista ock gick runt där men hände inte så mycket sen slutade det med att man hamnade i svartbäcken med en fem kilo melon i famnen, hm... Men gick hem till min syster och målade hennes tak fick en underbar ljuv femhundra lapp! Tog tre timmar och måla det jävla kökstaket och det ska göras om igen, men det blir efter Turkiet! Sen gick jag och la mig ner på en spikmatta, shit asså va de gör ont först! Sen domnar typ halva kroppen bort och sen när man går upp blir man helt svimfärdig och kroppen knakar och knecks! Men efter ÿÿÿÿÿff, va det känns good! Ni måste bara köpa/pröva en sån dom kostar 400:- iallafal den strl. min syster köpte, men beware of falska sånna där spikmattor, det sa iallafal min syster, haha... Men nu är jag hemma igen och har skrivit mitt längsta inlägg genom tiderna och bevisar ett tecken på att jag är väldigt uttråkad! Men imorn, idag rättare sagt ska jag buy some stuff for má crib! Så åker iväg med syster o hennes kille med bilen vid elva tiden, men ni får ha det bra. Bye bye!

Türkiye

Jappz, det är mindre en vecka kvar innan man åker! Men idag har jag vart med Bindia, tog bussen strax före tolv och sen kom man hem runt halv fem, fem. Snaggade av mitt hår, uuu! Sen blev det dusch sen åkte jag direkt till stan igen fast nu med Hanna och Gabriella som åker till Alanya (DT-orten). Men jag kom nyss hem och måste säga shiiit assåw! Jag svettades som en nöff nöff på bussen hem speciellt! Verkligen oink oink! Men nu ska jag kolla på My Name Is Earl... Bye!

Sümmer îs báck?

Idag var det piss varmt men gick ut vid sju tiden med bindia och vandrade omkring och kom nyss hem. Imorn ska jag ta bussen strax före tolv för sola, fika och sånt i solen m Bindia... btw, det är en bajs vecka kvar bara till Türkiye! YÄY! Men, Ska sova nu... typ

Gratis?!

Fuck off att det var gratis att gå på Britney Spears konsert ikväll! Dom delade ut gratis biljetter vid globen arenan för att fullsätta globen! Bitches jag ville också gå! Asså blä! Varför säger ingen sånt här i tid till mig?! Hmm... Nu ska jag tröst äta! Bajs på er!

Hot

Idag har jag vart med Silvana från tre till åtta. Vi fikade typ, tog en massa kort, schteekte ect! Men idag är det bara en dag kvar till the day cruise med Silvana och Sandra som är kryssnings virgin, som dom säger... haha. Men satt o läste o sånt om Icmeler/marmaris så ska vi ta en båttur på 45min till Rhodos - Grekland också och vara där under dagen! Sweet... Men nu ska jag kolla lite anime, Goodnight!

Britney Spears in Stockholm

Jag och Sandra märkte ett par människor samlade i en grupp utanför Grand hôtel och vi var bara tvungna o kolla vad de var. Plötsligt ploppar Britney upp och jag som vanligt är så seg på att regera på saker så hinner jag bara ta kort på bilen med en öppen dör! Men jag är med på Expressen iallafal! Jag och brittan på kort! Inget man ser varje dag! hihi! Men annars har vi bara kort omkring på stan...




Un, dos, tres toca ...

Sitter hemma hos Sandra nu, efter jag och Silvana vandrat runt i stan! Men lägger in bilderna i natt! Bye!


Riktana

Nu ska jag ut med Silvana för att fika istan i solen, I think...  Dast dedanja! (eller hure en stavas)

Sa ju det



Nästa vecka, vill säga från måndag så börjar sommaren igen med sol och värme!

Full moon

Har precis kommit hem ifrån stan efter att jag och Bindia har vandrat runt och snackat. Vad mycket som har hänt sen sommarlovet började ... Men nu ska jag ligga i sängen och spela lite spel hade jag tänkt mig, Goodnight!

The summer is back!

Kom hem för lite mindre en timme sedan och ska redan ut igen till stan, fast den här gången med Bindia!
Hoppas ni får en bra kväll med!

Frimärke

Nu ska jag iväg till stan med Sabina och gå runt och kolla i affärer typ. Måste köpa ett kuvert och ett frimärke också! Men nu ska jag ut i värmen o solen! Bye!

Matblogg

Dom senaste inläggen har typ handlat om mat känns det som, haha! Men ikväll blir jag bara hemma och spela Wii! Ni måste pröva en sak som e skit gott! 6-7 stora jordgubbar, en matsked socker och ca: 3½ dl kall mjölk. Krossa den jordgubbarna med mjölken och sedan tillsätt socker o rör om! M-mm, säger jag bara! haha ...



Ruttnar hemma




Har legat hemma hela dagen och inte gjort så mcyket förutom att bada och kollat på tv. Dagens stora sak var när jag lagade mat med min mamma, haha! Blev någon gröncurry gryta med minst 20 olika kryddor! haha, men idag ska jag bara vara hemma eller gå ut med Silvana som kommit hem ifrån Spanien idag!

Night meal




Blev hungrig så gjorde en japansk "fyllo-mat" som jag kallar det, vet inte riktigt vad den heter men vet att japanerna äteren närom e fulla, hahha! Skrivert detta på brist av annat! Men innehåller överlämnad ris, té och torkade plommon! Mums!

日本でのストーム

Sitter och kollar på en massa japanska serier på datan medans det är rena stormen där ute! Ser ut som träden håller på att välta här! Dom har lovat att det ska bli 50-60mm regn under natten, det anser jag som ett tecken på finare väder nästa vecka! Yäy! Men nu ska jag fortsätta kolla på serier som ja int förstår något alls av typ. haha ... おやすみなさい!

Uuu!




Jag är fan duktig på det här så kallade henna! Kolla hur bra det blev på första försöket!

Henna

Kom hem för en timme sen från stan med Hanna, måste fan säga att jag var bara tvungen att köpa henna! Ska exprimentera med det imorn och måla på folk, haha! Men idag så köpte man tre t-shirtar från Diwaded/H&M och byte om till en på t-banan någonstans bredvid Kista, haha! Inte något jag gör varje dag liksom... Men Ikväll blire filmkväll hos Hanna I think ... Men nu ska jag äta, bye bye!

Potatisstan

Nu sitter jag o snackar med Emil från såsen i telefon. vid elva ska jag ta bussen till Haninge Centrum m Hanna Lidman! Hons ka fixa sina naglar på den där asian beautistore, eller vad de nu heter. haha! Sen blir det stan och kista för att leta efter kläder inför Turkiet! Men nu ska jag fortsätta att snacka i tele sen sova. Goodnight!

Pad thai

Kom hem för en liten stund sen efter fikat och kollat i affärer i stan med Sandra o Bindia. Fan va det össde ner när jag och Sandra var på väg till Fåtöljen vid Slussen för att fika! Men nu ska jag äta Pad thai och kolla på tv... Have it good!

Åska, regn och blixtar

Sitter på mitt rum och är en aning uttråkad! Väntar på att ta bussen vid fyra intill stan med Bindia och Sandra för fika o sånt trams! Men idag blir det en lugn dag, blir det hela veckan ut känns det som, haha ... Men ni får ha det bra!

If I had another chance


Paris

Fick nyss ett sms av Johanna som lyder så här;
Försökte smsa dig en bild men de gick inte, paris nu :) sitter på en uteservering o har ätit, 26 grader i skuggan :)

Fan va jag hatar henne förtillfället! haha ...


Så trött

Vaknade vid 15:30 att Bindia ringde och frågade om jag ville följa med och fika med ett par kompisar. Så gick upp och åt en macka sen tog bussen 16:11. Jag kom precis hem och nu ligger jag i sängen och dricker Dr. Pepper och kollar på Exiled. Det blir väl så min kväll kommer se ut, ligga i sängen och dega!
Sometimes I hate my life!

Tillbaks till Stockholm, igen

Jag kom precis hem ifrån två dagar på båten, fan va det var skönt att komma bort ett tag! Man gjorde inte så mycket förutom att njuta av att komma bort från allt ... Tack Mistu för två bra dagar! Men nu sitter jag här i sängen och undrar, fan ska jag göra här i stockholm i 20 dagar?! Jag har tröttnat på den här staden så mycket, sett och gjort allt känns det verkligen som! Men men, vad ska man göra ... får väl vänta 20 dagar innan man lämnar Sverige under en vecka och flyger ner till Turkiet. Äsch, nu ska jag inte sitta här och låta som jag hatar livet, haha! Ska krypa ner i sängen och kolla på tv o vänta tills någon vaknar för att gå ut! Have it good!

Silja Europa

                        

Yepp, klockan 06:00 ska jag checka in på båten för hälsa på en kär vän som jobbar! Vågar fan inte somna, för jag är ganska duktig på att inte gå upp när jag bestämmt något, hehe. Så det är tre timmar och trettio minuter kvar innan jag måste ta bussen. Suck! Men nu ska jag spela lite Wii för håla mig vaken, haha! Juste måste bara fråga, är det bara jag som hatar reklamen; Oh Polly va gott, Oh Polly va gott, Oh Polly va gott, Oh Polly va gott! Jag bara hataren så mycket! haha.. Men nu ska jag spela så hoppas ni har det bra i Suecia medans jag är ute i havs med finnarna o ryssarna! Yeeah!

Summer feelings!

Nu ska jag iväg till Polisen för att hämta mitt "vackra" pass med mamma! Sen vet ja inte vad som händer...
Ha det bra ute i värmen!

No comments!

Inga kommentarer för den här dagen asså!

Bilder förra veckan

Äntligen: 27/6 - KLAR

2009-06-27 - 22:25: 27/6 - KLAR

Svettigt: 29/6 - KLAR

Ååh Roffe!: 29/6 - KLAR

Aalå alå: 30/6 - KLAR

Studiebidrag är ett plus: 30/6 - KLAR

Nu är klockan fan 02:51 tog över två och en halvtimme att ladda upp bilderna! Kill me!
Näe, nu ska jag lägga mig klockan är fan 04:41 men innan dess en smörgås! ^^


RSS 2.0