Kedemä!

Kom hem för inte så länge sen efter en lyckad kväll med Angelica och lite Albin! Men skriver mer om det imorgon för nu ska jag ladda mina batterier för dom säger "pip-pip" var tredje minut! Så Godnatt alkisar som är ute och fester, pööss!

Avslappning hemma

Just nu ligger jag i badet och ska ta det lugnt fram till fyra med lite produkter från Lush, samt en skål med lychee! Haha man kan verkligen tro att jag är beroende av frukt och Luch produkter! Eller det kanske man är men men, nu ska jag ligga här i lite över två timmar hoppas ni får en bra dag!

Honey Bee (badbomb) - Innehåller vårdande honung samt helande och svalkande aloe vera och djuprengörande rhassoullera.
Snow shower (showerjelli) - Fanns bara under julen som doftar super! Konsestens av brule pudding!
Squeaky Green (shampoo) - Den luktar ros, vanilj och välgörande örterna rosmarin, nässlor, pepparmynta , tea tree och kamomill. Bra för dig som har en särskilt svår och känslig hårbotten.
Mask of magnaminty (ansikts- ryggmask) - Super bra mask för ta bort död hy samt gå ner till porerna och "fräter" bort dom, ganska stark så behövs bara en liten mängd max en gång i veckan och det enda negativa är att man blir ljusare av den, men rekommenderas!

First floor people


Deg

Ligger i sängen och känner mig lite dålig så blev liggande i säng! Men ligger o lyssnar på lite musik och kollar på Johannas artons års pressent som blir av den 1/3 och det får bli en överraskning till er alla ;) Men nu ska jag sova lite tror jag men ikväll åker man in m angelica o nathalie ev. för foto o middag för två/tre?

Inte nu igen!

Har ännu en gång lyckats med att försova mig! Började nämligen tio i tio med idrott och svenskan börjar nämligen tolv, men så är livet när man heter Jonathan E.O! Men ska hoppa in i duschen och sen äta något snabbt för sedan ta bussen till skolan. Blir att man åker och tränar sen efter skolan och sen hem till mitt kära rum som jag spenderar över 40 procent i om man tänker så, haha fail! Men ha en bra dag ute i snön som vägrar försvinna nu! ......

Tea tree toner tabs

Nu ska jag pröva på något nytt från Lush Tea tree toner tab som hjälper till att ta bort oren heter och öppnar porerna från roten. Man lägger ner den i en skål med varmt vatten och sedan lägg huvudet ovanför och täck med en handuk o så gör man så i ca. 15min. Det efter blivna vattnet kan användas som ansikstvatten i ca fem dagar i en renflaska... Något jag kan rekommendera! :)

Överföring

Har äntligen satt på min PC som inte jag använt på tre, fyra månader nu? Men bestämde mig att överföra ganska många bilder och byta låtar på min iPod nu, tycker det är dags nu! Men lägger upp lite random bilder från åren senare här på bloggen! Take care until :)

MTWTFSS

Igår kom Mistu hit efter McDonald's skallens konsert. Det blev att vi fjantade oss och halv kollade på tv. Men vaknade av att en stressad människa hoppar tvärsöver mig och säger helvete, jag är försenad! Man bara jaha godmorgon på dig med tönt! Så blev att kolla på ett mumintroll som skyndade sig för hans liv för att träffa vänner för att plugga, skummis! Men efter han gått så började jag fixa mig och tog det lungt för att gå till skolan. Hade bara trettiominuter matte eftersom jag kom till skolan runt halv tolv fast vi började halv tio, höhö (a). Men i alla fal så åkte jag Sara och Nathalie intill stan för att fika och shoppa kläder, blev mest att jag tog över tiden för kolla på weekday och köpte en skjorta för hundra och en cardigan för femhundra?! Får se om man sparar den, men så dyr men så snygg! Svårt val här och det är ett så kallat I-lands problem vi har! Lite patetiskt egentligen, men klockan tre började fotografiskbild där jag mötte upp Ling ling (Angelica) för fota lite sen blev det gymmet och kom hem strax efter nio tiden på kvällen... Där har ni min dag undrar om någon orkar läsa min jobbiga text egentligen? Men aja ingen skola imorgon! Nytt schema = ingen skola på onsdagar och det gillar vi på facebook bi*ches! :D

Kungsberget 4/2

Japp, bokat och klart drar till Kungsberget och åker skidor med Nathalie, Sara och Moa nästa torsdag! Ska bli skojsigt, mohaha!

Bilder från idag som vi bjuder på


Måndag, början av en ny vecka som vanligt

Idag har jag vart i skolan och fjantat mig med Angelica och Nathalie före mesta med våra mac-datorer. Men efter skolan så åkta jag intill stan med Nathalie, eller aa vi hållde varandra sällskap tillsammans tills jag hoppade av vid Stockholms södra. Men i alla fall så köpte jag ett par chinos och ett par jeans för 50 och 100 hundrakronor från weekdays, sweet! Men sen möte man upp Mistu som skulle vara moralisk stöd för mitt handlade men nej, vi kollade på saker för honom istället, lite fail. Men sen åkte vi tillsammans till Hornstull där jag gick in på Vi för att köpa jordgubbar, guava och te-tuggummi för han lämnade mig för att gå på Mcdonalds skallens (Amy McDonald) på Berns, höhö så dålig hon är verkligen... Men men nu sitter jag hemma i sängen och grisar mig med jordgubbar och Simpsons och sen blire Family Guy och Into the blue klockan nio! Bye bye
Dom ser bättre ut i verkligheten! ^^

Moshi moshi

ska intill stan nu med Vanessa sen hem till Johanna :]

Godnatt tråkiga patetiska dag


-

Why don't you stay with me?
I think you could save this beast.
But I'll leave you with an empty look.
Honey that's what takers do...
I'm a thief and I'll take you.
________________________________________________
Things that made me smile
Made me think we'd last
Broken terrible piles
We couldn't know they'd turn so fast
She drinks red wine every night
Soaking through all the time

Oh god I'm faded out
No more straight lines

We shared the very same room
The very same bed with love
Bad night she fell asleep
I flew away and I'll never stop
We cry every night
Words are broken all the time
__________________________________________________
One more day down these stairs
His room is cold now and it hurts like hell
He holds tight, he stares
It’s almost over and it’s running through his head
They don’t know me, they don’t know more than I show

She’s walking up to him so slowly
It’s about time, it’s about time to fly away, but wait
This one is different cause she’s lonely
Fold your wings, you’ll need them more one day

One more smile, one more bed
Her eyes are dark now and they hurt like hell
She’s so still, she’s dead
She knows it’s over, she holds her head and says,
They can’t love me, they can’t love what I don’t show
____________________________________________________
Get these left handed lovers out of your way
They look hopeful but you, you should not stay
If you want me to break down and give you the keys
I can do that but I can’t let you leave
____________________________________________________
°
Barcelona - It's about time
°
Barcelona - The takers
°
Barcelona - Faded
°
Barcelona - Pleas don't go

Öppethus!

Sitter i stora entrén i skolan och säljer fika bland hundratals människor med Hanna, Jenny och Nathalie! Får väl se vad kvällen har att erbjuda! :)

Congratz

Idag fyller Felizia år som är då min systers dotter som blir tre. Så blir att man ska åka intill stan och köpa en present till henne sen hem till syster för o fira. Men just nu ligger jag i sängen och känner mig lite hängig och missbrukar youtube tror jag! Förresten idag kommer André hem ifrån Hong Kong och jag och Linus åker till Beijing den tredje april fram till den elfte! Kommer bli otroligt roligt men nu ska jag duscha och sen åka intill stan och but a birthday present...

Sitter här med téttê och andra!

Har just haft lunch och det var kebab...gryta. så trött på skolans grytor till lunch, haha! Men idag började vi i klassen halv tio och kommer inte vara hemma förens halv elva ikväll! Orkar inte jobba faktist. Men aja nu ska jag ha engelska dessvärre... Pööss!

PPM-rådgivare

Yeah that's my job! Jobbar som PPM-rådgivare för Svensk Fondservice på Stureplan. Orkar inte skriva något mer och jag vet har vart dålig på att uppdatera ...igen. Men jag är jag kommer och går. Men ligger annars i badet och slöar med en massa saker som går att äta, höhö. Men ni får ha en bra kväll!

Återbäring!

God eftermiddag som man brukar säga! Jag har precis badat/duschat klart efter att ha kollat på south park avsnitt i badet. Ja,ja ni får säga att de är dumt o farligt men skönt är det för de! Men nu ska jag slänga på mig kläder och sen in mot stan för att först gå till banken för skriva på papper och hämta ut pengar, sen återbäring på Lush och sen jobbinterjuv klockan 18.00 på Stureplan, känner mig faktist inte nervös alls! Men efter det blir det gymmet på ett pass på minst 70min har jag bestämt mig. Den här dagen har vart extrem skön efter som jag inte har någon skola idag! Men nu måste jag skynda mig! Vi hörs ikväll runt nio-tiden mina 28 läsare idag bara, höhö

Slö dag

Nämen tja! Idag har jag haft skola fram till halv tolv så åkte jag och Therese intill stan för att köpa balett skor till henne sen gick vi till stureplan och jag fyndade två tröjor för femtio kronor?! Sjukt snygga i alla fall från Topman! Ja, det är det jag har gjort idag och sovit på bussen hem. Men idag blir det att bara ta det lungt och vill bara säga att jag inte har någon skola imorgon så det blir super för har jobb interjuv  klockan 18.00 ...

Si!

°Moi & jag på årets första svenska lektion°
Kom äntligen hem efter tretton timmar! Skola från åtta fram till sex och direkt efter det raka vägen till gymmet för att springa/spinning i 90minuter! Kom hem vid nio-tiden i kväll. Btw har fått en jobb! Ska börja jobba på Östermalm vid strandvägen nu på torsdag så det lär bli intressant! Men nu måste jag duscha, pööööööss!

Världens mest underliga dag 2010!

Den otroligt fula gymkort bilden!
Ja gick i skolan sen intill stan för att gymma och där börjar min historia!
Satt på pendeltåget in mot karlberg för vidare gå till Friskis&svettis. Fick reda på att min resa som jag beställde för inte så länge sen är en vecka "förtidig" om man säger så. Det är nämligen vi har inte sportlov den 22'e februari utan den 1'a mars! Bajs he*vete på att dom flyttar fram den men blir att jag åker endå. Får alltså inte försova mig någon gång eller skippa någon lektion fram tills den 19'e februari! Men i alla fall så kom jag fram till gymmet och skulle köpa kortet men så plötsligt så säger hon "kolla in i kameran" då paff, ser man lite koko ut på kortet med ena hands-free i örat, haha! Men så betalade jag och gick upp för att byta om. Men när jag är väl där uppe och byter om så kommer jag på att moi inte fick tillbaks växeln på tvåhundra tio kronor, så skyndar mig ner. Så står hon där och säger gud förlåt mig och bra att någon kom ihåg så jag skrattade bara och står där vid entrén med shorts och sockor. Säger en sak passade inte in i den där vinterkläds miljön och det blöta golvet där nere! Men så går jag upp och byter om helt och så går mitt lås sönder?! Springer ytligare ner igen fast denna gång med skor och får köpa ett lås för fyrtiokronor! Var inte så roligt precis ... haha orkar inte skriva mer men kan fortsätta i en evighet men kom hem runt åtta tiden ikväll i alla fall for your information guys!

Back in school

Moi et Nathalie leçon d'anglais
Började skolan halv tio idag och började dagen med mattematik. Men just nu har jag engelska och sedan turism, ja ni sen slutar jag och ska intill stan! Kommer skriva en liten sammanfattning om min dag efter jag kommit hem ifrån gymmet senare ikväll, take care bajsisar!

Följ mig på bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

School tomorrow!

Yes, skola imorgon dessvärre men det är bara att leva med det! Men igår kväll satt jag barnvakt för min systers barn och hade filmkväll för mig själv med brasan och en massa ljus, yters trevligt. Höhö
Men idag så har jag sovit ut fram till halv tre hos syrran och det ledde till att jag inte orkade gå hem så sover över här i svartbäcken (platsen gud glömde - citat av Hanna Lidman). Men imorgon så ska jag i alla fall till skolan och efter det så intill stan för att köpa gymkort på kungsholmen, 610 kvm för bara gym så det köper man direkt och ser nice ut! Som sagt inget vettigt för mig så skriver bara strunt saker om mitt lilla patetiska liv x)
Men läste faktist att man kan ladda en specifik mobil med coca-cola och har batteritid 3gånger längre en vanlig mobil så det är nice! Men det var allt för mig idag, take care!

Sista helgen under lovet!

Vaknade vid halv tolv för att någon ringde mig med dolt nummer. Men nu ska jag hoppa in i duschen sen äta frukost och sist ner till gymmet med Johanna för att träna lite, vi hörs!

Tillägnat till Hanna, Therese och Vanessa


Omg omg omg

Johanna åkte hem med någon snubbe från gymmet. Det gick bra mellan dom två, höhö... Men vi tränade i 2t30min så det känndes skönt ska dit imorgon med, asså omg på johanna! Men aja, nu ska jag duscha o sen äta, take care

Sunshine

Det är extremt fint väder idag så det gjorde min dag i princip! Men idag klockan tre ska jag och Johanna träna och jag ska köpa ett års gymkort nu. Beach -2010 here we come!


Laddar upp kort

Nu ska jag ladda upp lite kort på facebook och sen lägger jag in dom här. En bild säger mer en tusen ord :)

wow

Si, jag har precis prövat på att spela wow, haha. Fattar inte något av spelet men men.. Idag har jag inte gjort något alls, fixat till mitt CV. legat i badet i tre timmar med datorn och letat jobb, resor osv. Ja det är var min dag. Men som sagt inget vettigt att skriva tyvärr :P

Sorry!

Har vart super dålig att uppdatera under lovet! Ska försöka skärpa mig ... kanske inte men men, haha. Idag har jag vart med Emil och fikat innan han åkte hem till såsen (Alingsås) sen åkte jag hem och lagade mat med mamsen. Efter det blev det fika med Daniella och sen träffade man på André som åker till Hong Kong imorgon under tre veckor! Men tvingade honom att köpa chinese candy to my, yäy ^^ Men vi fikade bara o nu är jag hemma o har inget spc. att skriva längre... Som sagt ska försöka skärpa mig i alla fall när skolan börjar igen (a)

hemma

Nu sörjer ja hemma efter räknat ut mina utgifter under veckan, skriver mer imorgon ...

RSS 2.0