Dumma lördag

BILDER KOMMER SNART
Men endå inte! Haha den må ta kål på mig idag men vart super skön! :) Åkte intill stan strax innan tre och cyklade runt hela djävla stan samt alla små ställen runt omkring! Slutade med att jag fick vårkänslor på topp och fortsatte :P Men iallafall så har jag haft lite tid för mig själv idag och sånt. Kom hem för mindre en halvtimme sen och nu ska jag tillbaks till stan igen fast denna gång med sällskap av Bindia som man lovat att åka in med, får se vad som händer ikväll! Cheers mate! :)

Lördag morgon och solen skiner

Vaknade för en halvtimme sen och hunnit med att göra en fruktsallad bestående av Vattenmelon som smakar super duper, jordgubbar detsamma som melonen och mango! Det får bli min frukost denna dag! :) Men igår var det roligt att umgås med hanna, blev inte Vaipan pågrund av att jag inte är arton, buhu! Men vi cyklade runt på stan, åt donken och kollade på bio så vart super mysigt endå! :) Men får se vad jag hittar på idag, take care! :P

Vaipan

Väntar på seg Hanna men tar bussen inom en timme så nu är det inte så länge kvar! Vi ska äta middag på Vapiano vid Gamla-stan var planerna. Blir att ja ska bjuda henne på middagen och vara en gentleman eftersom det var hennes artonårs present, haha :P Men nu ska jag lalla runt i huset till dess, bye! :)

Sådär ja





Nu har jag följt ner Sandra till bussen och nu är jag i sängen och redo för att sova. Idag har dagen vart super. Slutade vid ett så åkte hem snabbt och städade lite i köket. Åkte och träffade Sandra vid tre i stan och köpte hem saker för middagen. Vi eller rättare sagt jag för stor del lagade japanskt curry med rökor och grönsaker och som efterrätt jasmine te och smält choklad med banan! Sandra skalade räkorna, haha thank you :P Men det har vart super mysigt att vara med Sandrüw! again! Men nu ska jag sova. Tro mig jag sover tidigt nu förtiden. Godnatt! :)

Jea

Hoppade över gymmet och pluggar fortfarande kvar i skolan, slutade 11:30 alltså över fyra timma sen! Snart blir det att åka ner till Ica Maxi och leka med Rossana som råkar vara min syster för er som inte visste, pöss!

Daydreaming, kolla vädret liksom!

Suttit frivilligt i skolan över tre timmar strax och det betyder väl att jag blivit mer ansvarsfull när det kommer till skolan. Men ska strax hem eller till gymmet för första gången på två månader! Illa asså, men tror jag åker till storstan och gymmar på bög-gymmet! Men blir att ja slinker in i Sabis innan och köper mat! Men sen hem till syster o göra något med bönan! Ska skryta om att jag åker till Thailand snart och kommer vara på Arlanda om 49 dagar exakt nu och tiden stämmer med! haha :P Nu ska jag dagdrömma lite så ni får sköta om er, bajskorvar liksom

...



Mitt hjärta pumpar pumpar oh

Bussar hundarna när mitt hjärta pumpar pumpar... Ligger i sängen och checkar hotell i Bangkok, Koh samet och Trat! Men håller på att vänta tills att kåta fruar börjar på Tv3 om trettiominuter efter det blir det att nanna, man måste ju upp 06:50 så! :P Men har inget vettigt att säga förutom att jag kan säga godnatt, så nu var det avklarat! Peuff... btw hata hata hata ;PppPpP teamen på ansiktsboken! Im out

Bönor

Idag har jag vart i skolan och vart ganska flitig med pluggandet och allt. Efter det så åkte jag in till stan för att köpa grönsaker från asia market, men ja som jag glömde bort så var det den där vulkansaken så nada gröna växter idag. Blev en redbull istället. Men efter det så gick jag ner till hötorgshallarna och hittade kako bönor som jag var tvungen att köpa! 250:-/kg kostar dom raringarna som är ekologiska med. Vet inte varför jag skriver min dag i detaljer men ni verkar fortsätta läsa så fortsätter jag då för eran skull! Hihi. Bestämde mig att cykla runt stan så ruten blev T-centralen - slussen - hornstull - Odenplan - Hötorget. Så jag har varit flitig idag kan jag nog säga med att jag pluggade på bussen hem med, haha! Men nu tänker jag inte skriva mer idag tror jag eller blir väl kanske ett inlägg ikväll, köss!

Bangkok!

Precis köpt resan ner till Bangkok, liksom omg!

Hved Helvede, haha!


Nervositet på topp!

Suvarnabhumi international airport
°
Har precis ätit middag med mamma och pratat angående min resa ner till Thailand. Det är bestämt nu! Köper min biljett antingen nu ikväll eller imorgon efter skolan och reser då samma dag som skolavslutningen och två veckor framåt. Nervös? Yes sir, ni kan liksom tänka mig själv på olika platser i Thailand, höhö! Förresten Nathalie följer ev. med om hon får av sina päron och får reda på det ikväll! Men annars har jag bara umgåts med Natha idag och suttit på SNAPS och pratat lite och sånt, vart en skön helg bokstavligen!

Lördag!

Sitter nu i köket och äter lite mat innan man ska ner till bussen och möta upp Silvana vid ett för lite äventyr som jag kallar det! Men annars har jag inte gjort något spc. vaknade vid nio, lagat mat och städat ur kylskåpet. That's it! Får se vad som händer ikväll! :]

Det blåser ute

Just call me oink oink!

Sitter nu på dagens sista lektion som är naturkunskap och det känns ganska skönt med att det är fredag nu! Men efter jag slutat så ska jag begära mig in mot stan för att möta upp Silvana på fartfylla äventyr på stan, så ser min dag ut. Cheers!

Med detta säger jag godnatt!

Babyn på bilden är jag på mornarna så passar in på mig när jag vaknar!
Råkar vara Mistus gamla klasströja som jag behöll för den e ju så ful men
det tycker inte min kära syster Johanna! Men som sagt godnicht on you!


Im sorry!

Suger på att uppdatera, iknow! Men har hänt en massa och sånt som gjort mig rätt sysselsatt.
Men iallafall så ska jag ner till solariumet och söla lite sen hoppa ner i säng o sova blire eventuellt.
Men ni får ha bra framtill jag skriver igen och juste, har fixat en massa drugs för den flygande
sperman som ligger och svävar i vinden och våldtar oskyldiga små stavar som är bundna, shame on them!

Angelica Johansson

Sitter nu på fotografiskbild med Angelica och det går inte så bra för henne mes reducering, haha! Hon skyller på att hon är för kort. Men idag har jag haft skola från 08.00 och slutar om drygt en timme. Redan haft två prov som gick som det gick liksom men aja. Ska hem efter skolan och plugga mer för naturkunskapen... Har inget att skriva mer just nu så bajs på er och säger hejdå med en bild som moi har tagit på soysauce!

Jordgubbar+Guava

Sitter nu i soffan helt ensam och kommer nog vara det framtill 22.00 ikväll dessvärre! Blä blä men idag har jag haft första skoldagen efter lovet som vart fruktansvärt skön! Men idag ska jag plugga med en engelska sak som ska vara inlämnat senast idag sen plugga inför engelska och geografiprovet som är imorgon som jag helt glömt bort! Liksom wish me good luck för det lär jag behöva! Men nu ska jag "plugga" haha :)

Iknow, dålig uppdatering

Inte orkat blogga dom två senaste dagarna men har haft det helt bra! Vart på stan, fixat med banken och färgat systers hår. Men har bara slöat hemma idag och kollat på lite kläder på nätet. Har precis gjort ett köp ifrån Japan och Sydkorea and aa var sjukt billigt och ingen frakt! Får kläderna om ca 2-3v så nu har man något att se fram emot! :) Men nu ska jag duscha och göra inget igen, smell your rice later liksom!                         Slänger in fem bilder på några av kläderna som jag köpte...


Ooh pepp pepp pepp

Detta skulle antingen vara jag, johanna eller marcello om vi var en thai-mamma! haha

- || -




Kom hem för en liten stund sen efter en bra dag ute på stan! Blev väl att vi hade oss på stan med fika, slouvaki, jelly beans, sol och ect. :) Men ikväll ska jag möta upp dom igen vid åtta tiden för kolla film, snacka och grisa ner oss själva! Men slänger in bilderna snart här! Cheers!

Efter moln och snö kommer sol och damm

Legat i sängen i dryg en timme nu och nu ska jag upp för duscha och äta något. Strax innan ett så ska jag och Silvana som man inte träffat på över några månader möta upp Sandra i Gullmarsplan. Blir väl sol, fika, mat, promenad, kort ja och sånt där jag brukar göra med folk! Men iallafall så ska jag säga hejdå nu för nu ska jag bli våt, grr... haha men hej!

Tja/moshi/hello/namaste/morjens/moi/matbuti/bene

Har inget vettigt och säga förutom att jag vart i stan idag och vart hemma i ca. trettiominuter och ska strax intill stan igen och umgås med some people med namn som inte får namnas! :)

En bild säger mer en tusen ord

Då lägger jag in några från dagen med Vanessa så slipper jag skriva förutom att det är vårkänslor och Vanessa är på spaning  efter  italian guys again!

Europeiska bartenderskolan

Någon mer som är på  03-01-2011 -  28-01-2011?

Fredag och ett lov

Sådär ja! Nu är man hemma efter en dag ute på stan med Lidman & Petterson! Hade faktist väldigt roligt fast dom kan frysa ut en lite som då när dom börjar rabbla upp om saker jag inte orkar lyssna på typ, höhö! :) Men vi köpte yoghurt glass, köpt en vårjacka till mig, tröja och ring till Hanna, cheeseburgare till moi och suttit på uteservering. Slänger in några bilder orkar inte skriva mer men haft en bra vecka! Glömde nästan att säga det är looov <3 Dom har tagit in mitt studiebidrag o det suger balle </3! haha men men bilder sa vi va?

RSS 2.0