I fêël free and ugly

Så snygg är jag idag! Är klar med skolarbeten denna skoldag så ska åka till IKEA nu!

Oops I did it again, I did it with my homework


Vill bara säga sjukt mycket i skolan och det har lätt till att Jonathan har fått stress-finnar! Ysch ysch! Kan ni tänka mig att jag kommer till skolan 07:30 och sitter där fridfullt och pluggar för mig själv enda framtill jag är klart med det jag ska ha gjort för den dagen?! Haha världens is going mad? Men aja betygen sätts på tisdag så efter det så är jag tillbaka som vanligt om man säger så i en vecka sen ska jag åka ett skojigt plan till Bangkok, snacka om semestern kommer lägligt mohahaha!


Swedish Girls!


Sjukling?

This is Stanley people, just lurve that picture!

Tror jag börjar bli förkyld efter kvällen med några människor! Vi grillade lite av allt möjligt, tigerräkor, marshmallows, körv, grillsticks ect... Var syper mysigt ute på skärgården (Dalarö) Thank You Kean! Men har hänt en massa skoj o inte skoj men aa vill bara uttrycka mig om att jag är super glad today and dont know why kanske för att det är 18 dagar kvar till Thailand! Man kanske får besök av Stanley också om han får ledigt från jobbet i Australia! :)

Nothing to tell u guys this week


Land i sikte!

Eller om tjugiofem minuter så :P Har bara kollat på film och druckit te och ätit Zoo-godis, haha vart rätt skönt faktist! Men nu ska jag träffa min extremt jobbiga klass, undrar vad dom har och säga nu då :P Men men som sagt ska hoppa av båten 15:45! Juste åker med en massa skauter haha, dom e så fula och hon framför mig la nyss världens möck som inte var ok! inte ens K!

Så typiskt mig!


Skulle tagit 11:05 båten men missade den med någon enstaka sekund! Men nu sitter jag på 12:30 båten som avgår nu till Visby. Känner mig en aning vuxen igen. Skjorta, slips, macbook och en ramlösa i handen och reser på ensamhand, hihi :P Men ankommer 15:45 till Visby där min klass kommer möta upp mig, Im speciall that's why :)

Destination Gotland Next Dåro

Har packat klart och inte läst ett dugg om min guidning om dumma Gotland som hålls på måndag morgon! Vet ju inte vad jag ska guida om för Natha & Moa har redan tagit Turismen, sevärdheter och ringmuren på Gotlish! Men men, detta lär bli intressant. Men idag så har jag vart på stan med Sara och glassat som fan i solen, kan säga hej mitt första myggbet! Vi satt på Snaps och drack öl sen åkte jag hem till syster och grillade och blev uppäten av insekter sist men inte minst så åkte jag hem till Sandra med Bindia och kollade film och sånt! Men nu sova ska upp vid sju! Godnatt

Detta fanns i paketet!


Hemmakväll

Nu ska jag ner till bussen och möta upp en kär vän! Blir en filmkväll eftersom man är själv i huset i natt!

Paket från Thailand - Vad kan detta vara?

Det får ni reda på om ett tag, mohaha

Kom hem för en liten stund sen ifrån stan

Ja. Som ni vet så åkte jag intill stan med Nathalie och slöade med att cykla och sitta på björnsträdgård med donken mat, lovely! Men vid halv fem så mötte jag upp Johanna, hennes mamma och mormor samt mostrar och kollade på kanin och anka haha sen blev det uteservering på medis och lite öl, ytterst trevligt! Som ni märker så orkar jag inte lägga en massa bindestreck och punkter osv :P My blog, my rules! Eller hur Malin T. ?! Men nu ska jag bara slöa, cheers!

This is a place downtown

- 28 days left!
Sitter i skolan och väntar på att Nathalie ska bli klar med sitt genus skrivande i svenskan efter det bär det av till stan! Nu är man ledig framtill tisdag och det är super skönt ska ni veta! Nästa vecka blir man ensam i skolan för folk ska praktisera vart som helst i världen bl.a. Finland... men haha har inget att skriva ville bara säga att jag väntar på nathalie :) Löss på er!

Jag hatar elektronik!

Klockan ringde aldrig och mobilen dog under natten... Det innebär jag vaknade 09:10 och har missat provet. Eller det slutar om ca. tjugiominuter så ingen jävla idé! Im pissed off today helt enkelt och skulle det inte regna idag enligt alla jävla väderprognoser?! Já-ja ingen skola framtill tisdag nu iallafall...Im off

Vi hade iallafall tur med vädret!

Sitter hos syster på hennes altan och "pluggar" inför nationella provet imorn i matte. Fatta vad bull att sitta hemma på denna fina dag! Men iallafall ska strax hem till mamma och äta mat sen promenera i stan sen hem och plugga igen! That's are what I got to say :)

I'm naked. I'm numb. I'm stupid. I'm staying

Kom hem vid nio-tiden efter vart hemma hos Mistu hela dagen och kollat film, lagat mat och spelat Wii. Sen har vi bl.a. umgåts med Carro, Sandra och två andra från den finland-svenska kretsen! Vart en skön dag helt enkelt och ska avsluta kvällen med att kolla på "På taket lyser stjärnorna". Ni ska bara veta hur myspys jag gjort det här i mitt rum! :) Men gårdagen var helt bra, tack för en mysig/rolig kväll Gabriella fast jag var sjukt trött! haha men iallafall ska bara kolla film och dricka te sen sova. Godnicht!

Jonathan och nordiska flickor

Liksom ajabaja på Nathalie och Moa som kommer hit 19:16 med bussen för det leder till att jag är rastlös atm! Men ikväll bär det av till min granne Gabriella även vid namnet flickan på arton vårar! Hon bjuder på middag/fest så blir sköjsigt. Men inget vettigt att skriva förutom det, löss på er!
Affé Lidman

This is my friend Hanna and her teddybear Affé! Everybody like to rape Affé and now is Hanna's turn to do that! Cheers!

5 weeks to go!

Ligger hemma i sängen och leker med datorn och har solen över hela lilla mig! Ytterst trevligt för er som undrar. Idag har det vart en rätt hektist dag i skolan känns det som men endå inte? Men badade med klassen och sen flygande jakob sen en dejt med Fritidsresors chef som var super duper roligt tyckte jag! Men nu blir det bara att plugg plugga inför nationella del 2 i engelska och naturkunskaps provet direkt efter det, jippie det gillar vi gott folk. Men nu har jag inget mer att säga till er får väl se om jag skriver något mer ikväll, det får vi hoppas på, besos! x)

This did make my day!


36 days left


Obsession

Förlåt förlåt o förlåt ännu en gång!
Haft rätt så mycket för mig den senaste veckan och dagarna! Men nu i fredags så fick jag en impuls kick och åkte ner till Malmö och träffade skåningar och kom hem i söndags natt rätt sliten enligt min klass när jag kom till skolan igår, haha! Blame on the alcohole liksom! Men haft det super kung som somliga säger men nu slänger jag in några bilder från helgen och imorn blir det av att träffa Marcello o mirre vid centralstationen och vinka in dom! haha men nu ska jag förbättra mig med uppdatera! Förresten det är bara 35 dagar kvar till sommarlov och 36 dagar kvar till Thailand själv! Nervös? Ni ska bara veta, haha =3