Lördag kväll

Ikväll ska jag på bio med Johanna och Benjamin sen blire Snaps! Sometimes is the life wonderful!
Så ni får ha det bra ikväll! Bye!


1vecka

Tiden har gått så snabbt som sakta, går inte att förklara! Vart dålig med att blogga för ja har försökt njuta av det sista av sommarlovet! Skolan börjar på onsdag halv elva, det lär bli intressant efter allt ... Men nu ska jag duscha, äta früköst och sedan gå ut o ta någon fika i solen! Bye!

If you love me, would you let me go 
Idag har allt bara gått toppen! Thai-mat, sol och Coldplay! Kan bara säga Coldplay gav mig några timmars ryssningar i kroppen!

548 dagar

                                                               


Vill bara gömma mig från allt

 - 19.02.08.11.54


No Comment's

Igår så var jag ute sammanlagt 10timmar i strek så det ledde till en sur mamma, haha! Men annars var jag med Silvana och gick runt på stan o sånt. Sen kom Sandra så vi gjorde typ samma sak sen möte jag upp bindia o vi gjorde nästan samma sak, haha! Men alla bilder från Gålö och igår kommer väl någon dag ^^

Gålö
Jag, Johanna, Angelica och Johan ska till Johannas tält plats ute på skärgården för att över natta där!
 Blir väl att bada, spela, åka båt, äta kräftor och sånt där man brukar göra ute på skärgården!
Ska bli extremt skönt att åka bort. Men ni får ha det bra till dess,
 Bye!

Äkta Japansk sushi tillverkad i Thailand

Kom hem vid nio-tiden och åt nyss klart min mat! Men idag har jag vart med Johanna i stan. Jag åkte och möte upp henne vid tågstationen vid tre tiden. Johanna é allt söt när hon läser sin metro efter hon jobbat! Haha! Men vi har promenerat, vart på gröna lund, ätit, handlat sushi 9-bitar för 10kr och köpt kräftor inför imorn! Men har vart en ganska skön dag annars. Men nu ska jag käka glass och spela some nintendo wii, haha. Have it good!


Sol

Har fan vart sol i mer en två veckor för mig nu! Känns jävligt bra asså... Skriver det här på brist på annat! Haha! Men igår var jag bara hemma o fixade lite i köket sen vid nio så gick jag ut med Bindia och tog bussen in mot stan. Sen påväg hem runt halv två så träffade man på Sherif på bussen och den apan har växt om mig och fått skägg! Men inom en timme ska jag ut med Bindia för att gå runt på stan som vanligt, ingen nyhet här asså ... Men nu ska jag duscha så ni får ha det bra! Bye!

Asian Market

Nu ska jag ta bussen intill stan för att handla lite saker för ikväll. Ska bara ha en lugn hemma kväll. Ska handla lite i mina beloved asian store! Men ni får ha det bra till dess.
Inköpslistan var:

- Bananblad
- Durian
- Litchee
- Bananer
- Mango
- Kokosmjölk
- Sticky rice
- Mörkchoklad 86%


Dom där bananbladen var extremt långa som ni ser på bilden ovan! Haha! Men imorn blir det att laga lite banankakor! Men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på den där urgamla dåliga skräck-filmen man bör bli rädd över?
Men Godnatt!


Grand Hôtel

Idag var jag med Angelica istället för Johanna. Tog bussen vid fem tiden och kom nyss hem så var ute ett bra tag! Men ikväll har vi suttit och pratat om allt möjligt vid vattnet och så. Sen tog vi en fika på det hotell man alltid ser, Grand Hôtel! Säger bara en sak, Grand hôtel blir mitt nya fika ställe! I löve it! Men vi beställde varsin Café late, chokladkaka och snacks grejs på tre silver skålar, uuu! Men eftere så promenerade vi runt till Östermalm/Stureplan och sen tog vi tunnelbanan till Tekniska högskolan och promenerade och tog kort vid Observatoriets park och ja.. sen gick vi till Medborgarplatsen och sedan tog vi pendeln där ifrån... En extremt skön kväll säger jag bara! Men nu ska jag sova och lägger in något kort imorn av alla 246 kort vi tog, haha men godnatt!
Fixar skorn <24vgt
Ingen rubrik
Igår kväll tog jag bussen klockan tio för att åka och träffa Johanna och Hanna Löf i stan. Vi hoppade av vid Stockholm södra och promenerade till Slussen för att sitta vid vattnet o snacka. Fan va skönt väder det var igår! Men jag kom hem vid ett-tiden och somnade direkt! Men nu ska jag göra frukost och fortsätta att kolla på tv. Men vid fem-tiden ska jag träffa Johanna för att fika, så ni får ha de bra! Bye!

Auch!

Precis kommit hem från stan och vill börja med pissvarmt ute! 28 plus grader i skuggan så det säger ju allt vad det är i solen! Har fått skavsår av mina nya lilla lack skor! Men idag har jag promenerat, solat, handlat på Lidl, suttit vid vattnet och varit på NK. Men nu ska jag göra papaya sallad, M-mm!

The CityNu ska jag duscha sedan äta något enkelt sen ta bussen intill stan med Bindia!
Ni får ha det så bra vart ni en är, bye!

En seg onsdagförmiddag


Sitter framför datan och har tråkigt! Inga av mina kompisar har vaknat känns det som. Men nu fördröjer jag tiden med att spela kort spel på datan, no life! Men slänger in en bild på mina två tattoo jag gjorde i Türkiye! Men andra bilder orkar jag inte lägga upp nu, haha...

Vad gör du nu?

Idag tog jag bussen vid ett, för att träffa Vanessa o sedan äta lunch inne i stan. Vi gick runt o snackade om allt som har hänt under den månad vi inte träffat varandra. Sen köpte Vanessa ett par skor o de gjorde jag med. (Intresseklubben antecknar!). Men sen satt vi oss ner o åt lunch. Eftere så träffade vi Valeria sen åkte dom o kollade på bio, så tog ja bussen hem för att möta upp Bindia o Sandra. Direkt eftere så åkte vi hem till min syster och grillade med ett par människor o kollade film. nu är jag hemma så nu har ni fått min dag lite mer detaljrikt som vanligt, men nu ska jag sova... Goodnight!

Elma Kurdu & Nam nam

Kom hem igår ifrån turkiet vid halv två tiden på natten när planet landat. Sen åkte jag intill stan med Johanna vid ett tiden. Vi gick runt o sånt sedan gick vi på "Gaga" (Lady Gaga) och åkte Insaine på Gröna Lund med Angelica, Johan och Cissi. Sen åkte dom hem så jag och Johanna pratade i drygt tre timmar om livet och annat trams. haha ... Men idag var jag med Sandra och Bindia i Haninge Centrum och handlade en skjorta och åt på Taco-bar. Men nu ska jag äta mat sen åka intill stan igen med dom vid sju-tiden. Men lägger in bilder och sånt från turkiet o från gårdagen... Bye!

RSS 2.0